Gerçekleri yüzlerine vuranı dışarı attılar! Mason kulübü Rotary'den sözde barış konferansı
Masonik Rotary Kulüpleri’nin İstanbul’da özel bir otelde düzenlediği Filistinsiz Barış Konferansı’na duyarlı sivil toplum kuruluşları tarafından protesto gerçekleştirildi.
Siyonizme bağlı dünya çapındaki kulüplerden biri olan Masonik Rotary Kulüpleri’nin, İstanbul’da düzenlediği sözde Filistin Barış Konferansı, Müslüman sivil toplum kuruluşlarının protestosuna sahne oldu.
“SİZ GERÇEK SİYONİSTLERSİNİZ!”
Konferans sırasında ortaya çıkan Müslüman bir aktivist, Rotary Kulüpleri’nin düzenlediği sözde Filistin Barış Konferansı’nda Gazze ve Filistin’deki soykırımdan bahsedilmediğini belirterek, “Çünkü siz gerçek siyonistlersiniz. Ülkemde siyonist istemiyorum!” dedi.
“ÜLKEMDE SİYONİST İSTEMİYORUM!”
Protestocu, “Barış konferansı düzenliyorsunuz ama barış hakkında konferans yapmaya hakkınız olmadığını düşünüyorum. Çünkü burada bir barış konferansı düzenliyorsunuz. Fakat neden Gazze ve Filistin’e dair bir söyleminiz yok? Size soruyorum ve cevap vermenizi istiyorum: Gazze barışı hakkında ve Filistin hakkında ne yaptınız? Sizin yerinize cevap vereyim: Hiçbir şey! Hiçbir şey söylemediniz! Hiçbir şey yapmadınız! Eğer bu bir barış konferansı ise Gazze hakkında ve Filistin hakkında konuşmak zorundasınız. Hiçbir şey söylemediniz ve hiçbir şey yapmadınız. Filistin’den bahsetmiyorsunuz. Çünkü siz gerçek siyonistlersiniz! Hiçbir şey yapmadığınız Gazze’deki soykırım karşısında! Ülkemde siyonist istemiyorum!” ifadelerini kullandı.
GERÇEKLERİ SÖYLEYEN PROTESTOCUYU DIŞARI ATTILAR!
Salonda bulunan görevliler, Müslüman aktivisti sözlerini tamamlamaya fırsat tanımadan salondan dışarı çıkardı.