• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gerçek sonra ortaya çıktı! Terör devletini panikleten alarm

Yeniakit Publisher
AA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Gerçek sonra ortaya çıktı! Terör devletini panikleten alarm

Terör oluşumu İsrail, kuzeyde Hayfa çevresi, Celil bölgesi ve işgal altındaki Golan Tepeleri'nde deprem uyarı alarmlarının "yanlışlıkla çaldığını" açıkladı.

İsrail ordu sözcülüğünden yapılan açıklamaya göre, "İsrail'in kuzeyinde duyulan patlama seslerinin Lübnan'da İsrail ordusunun faaliyetlerinden kaynaklandığı, bölgede herhangi bir güvenlik olayının olmadığı" belirtildi.

İnceleniyor

İsrail'in kuzeyinde Hayfa çevresi, Celil bölgesi ve işgal altındaki Golan Tepeleri'nde deprem uyarı alarmlarının çalmasına ilişkin ordu kaynakları, bölgede çalan saldırı alarmlarıyla "İsrail ordusu faaliyetleri" arasındaki ilişkinin incelendiği belirtildi.

Patlamayı deprem sandı

İsrail basınındaki haberlerde, İsrail Jeolojik Takip İdaresi, "ordunun Lübnan'da Hizbullah'a ait mühimmatları kontrollü biçimde patlatması sonucu meydana gelen güçlü infilak nedeniyle uyarı sisteminin bu patlamayı deprem olarak algıladığı ve uyarı alarmlarının harekete geçtiğini" duyurdu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

EY NETANYAHU, BU KADAR BÜYÜK KÖTÜLÜĞÜ NİÇİN HALKINA REVA GÖRÜYORSUN?, HALKIN SÜREKLİ KORKU İÇİNDE Mİ YAŞAYACAK, BUNA YAŞAMAK VEYA HAYAT DENMEZ, KURDUĞUNUZ HAYALLER HEPİNİZİ YOK EDECEKTİR.

Hayro

Irkçı değilim .islami bir hayatım ve yaşantım var…Kolay kolay bir canlıyı öldüremem ….Amma : Son 10 yılda Gördüğüm göreceğim çocuk ,kadın ,ihtiyar genc hepsini yoketmeye ve kesmeye programlanmış bir Frankeştayn gibi hissediyorum .D(Düşünçem , rüyam, hayallerim ,alışkalıklarım olacak) ve katillik kaderim olaçak …Bu siyonun pi...i durmazsa.!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23