• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Genç evlilik mağduru Sayın: Çocuklarım babalarını sorduğunda verecek cevap bulamıyorum

Yeniakit Publisher
2019-11-09 21:11:00 -

Yeniakit.com.tr'ye konuşan genç evlilik mağduru Gizem Sayın, "Çocuklarımın 'babamız nerede?' sorusuna verecek cevap bulamıyorum." dedi.

 Taha Emre Özdemir  yeniakit.com.tr 

Sayıları 16 bine ulaşan genç evlilik mağdurlarından Gizem Sayın, eşi İsmet Sayın'a 'çocuğa yönelik cinsel istismar' suçundan 6 yıl 8 ay ceza verildiğini söylerken, "Artık dayanacak gücümüz kalmadı." dedi.

"Eşim İsmet ile bundan 6 yıl önce severek gönül rızası ile evlendik." diyen Sayın yaşadığı evlilik sürecini şöyle anlattı:

"Eşim evlendikten yıllar sonra cinsel istismar suçundan 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. 10 aydır da cezaevinde. 2 evladımız var. O cezaevine girdikten sonra çocuklarımla ortada kaldım."

"Beni kim koruyacak?"

"Buradan sayın Cumhurbaşkanımıza seslenmek istiyorum. Lütfen artık çığlıklarımızı duyun. Dayanacak gücümüz kalmadı. Lütfen bizi bu acıdan kurtarın. Çocuklarım babalarını sorduğunda verecek cevap bulamıyorum. Bizim eşlerimiz tecavüzcü değil. Bu kanun sözde kadınları koruyor ama beni ve çocuklarımı başımda eşim olmadan kim koruyacak."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Davudi

Evlilik yasak! Yasak! Yasak! Dünya tarihinin en saçma ve en cahil dönemini yaşıyoruz. Puta tapmalar, ineğe tapmalar, kurtarıcılara tapmalar, bilime tapmalar, doğaya tapmalar, kendi doğurduğu çocuğuna tapmalar, paraya tapmalar, kendi karısına tapmalar ve benzerleri ve benzerleri. Bir tek Cenab-ı الله a tapmıyorlar. Nikah yasak, zina serbest En sıyrık zaman. Yarabbim kurtuluş

Kara

Bu zulüm hükümeti yıkar. C.başkanını yıkar. Sebep olanlarda aynı zulmü yaşasın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23