• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gamze Özçelik'i derinden etkileyen fotoğraf!

Yeniakit Publisher
2020-10-04 13:21:00 -
Gamze Özçelik'i derinden etkileyen fotoğraf!

Umuda Koşanlar Derneğinin kurucularından olan Zeynep Gamze Özçelik, sosyal medya paylaşımında manidar bir paylaşım yaptı.

Yetimlerin ve ihtiyaç sahibi kimselerin gülen yüzü olan Zeynep Gamze Özçelik, aktif olarak kullandığı sosyal medya platformu Instagram hesabında manidar bir paylaşımda bulundu.

Günümüzde herkesin değiştiğini ve insanların aynılaştığına değinen Özçelik, insanların içlerindeki çocuğu hiç bir zaman öldürmemeleri temennisinde bulundu.

Özçelik paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

''Ben bu çocukları tanıyorum.. Bizdik onlar.. Büyüdükçe neden değişiriz? Neden eleştiren, karşısındakinden memnun olmayan ve değiştirmeye çalışan insanlara dönüşürüz? Oğul Murathan ve arkadaşı Hanne’nn yaşadıkları anları ve fotoğraflarını gördükten sonra uzun düşüncelere daldım. Herşey nasıl da olduğu gibi.. Zıplıyorlar, tırmanıyorlar, çilek sepetin beraber taşıyorlar ve sadece o anı yaşıyorlar. Birbirleriyle ilgili bir dertler yok, beklentler yok. Murathan kendi gibi, Hanne kendi gb.. Nasıl güzel.. Masal gibi. İçimizdeki çocuğu hiç kaybetmediğimiz bir ömür duasıyla..''
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kara

ORTULUSUN COK GUZELDE O DUDAKLARINI SILIKOMLA SISIRMESEYDIN ORTU DAHA COK YAKISIRDI! ALLAHIN YAPTIGINI YETERSIZ BULMUSUN GIBI!

Lâedrî 61

Kara, eksikleri görme, güzel tarafları gör. Öyle bir hayattan böyle bir noktaya geldi, kolay değil. Kimse mükemmel değildir, hepimizin kusurları var. Allah, hepimize dosdoğru müminler olmayı nasip etsin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23