• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Galatasaray'da deprem! Kadrodan çıkarıldı

Yeniakit Publisher
2019-04-25 19:34:00 -
Galatasaray'da deprem! Kadrodan çıkarıldı

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da, kritik maç maç öncesi Belhanda şoku yaşanıyor. Faslı oyuncu, kendisini iyi hissetmemesi üzerine kadrodan çıkarıldı.

Galatasaray'da Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi ısınma için sahaya çıkan Younes Belhanda, kendisini iyi hissetmemesi üzerine kadrodan çıkarıldı ve yerine Ryan Donk ilk 11'e alındı. Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Fatih Terim, 29 yaşındaki futbolcunun soyunma odasında rahatsızlandığını ifade etti.

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Younes Belhanda, Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi korkuttu. Maç öncesi ısınma için sahaya çıkan Belhanda, kendisini iyi hissetmemesi üzerine kadrodan çıkarıldı ve yerine Ryan Donk ilk 11'e alındı.

Belhanda'nın kadrodan çıkartılmasının ardından kadroda yer almayan Yunan forvet Kostas Mitroglou'nun adı da esame listesine eklendi.

'Soyunma odasında rahatsızlandı'

Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Fatih Terim, 29 yaşındaki futbolcunun soyunma odasında rahatsızlandığını ifade etti ve "Belhanda'nın bir sıkıntısı oldu. Beklenmedik bir durum. Soyunma odasında kendisi. Hazırız. İnanıyorum ki oyuncularım final vizesini alacaklar. Herkes güzel bir maç seyretsin, hak eden kazansın. Belhanda ısınmada değil, soyunma odasında rahatsızlandı. Kendisini kadrodan çıkardık." açıklamasını yaptı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23