• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fransızlar yazdı! Beşiktaş'a Kamerunlu forvet

Yeniakit Publisher
2019-01-11 23:39:00 -
Fransızlar yazdı! Beşiktaş'a Kamerunlu forvet

Fransızlar, Beşiktaş için PSG'nin yedek golcüsü Eric Maxim Choupo-Moting ismini yazdı. Beşiktaş'ın menajerler aracılığıyla nabız yokladığı öğrenildi.

Fransız basını, Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın PSG'nin yedek golcüsü Eric Maxim Choupo-Moting'i istediğini yazdı. Kamerunlu golcü PSG formasıyla yalnızca 1 gol atabildi.

France Football, Beşiktaş'ın Paris Saint-Germain'in sezon başında kadrosuna kattığı Eric Choupo-Moting'in durumunu öğrenmek için menajeriyle temasa geçtiğini yazdı.

Kanatlarda ve forvette oynayabiliyor

Sezon başında Stoke City ile biten sözleşmesinin ardından PSG'ye imza atan 29 yaşındaki oyuncunun 2020 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor. Çok etkili bir hücum hattı olan PSG'de rotasyon oyuncusu olan ve 13 maçta 396 dakika süre alan Kamerunlu oyuncu, 1 gol attı.

Babel ve Quaresma bekleniyor

Beşiktaş'ta teklifler alan Ryan Babel ve Ricardo Quaresma'nın vereceği karar beklenirken, alternatif arayışları da devam ediyor. Bu bağlamda Avrupa'nın dört bir yanında alternatifler değerlendiriliyor ve PSG'den Eric Choupo-Moting de iki kanatta ve forvette oynamasıyla listenin üst sıralarında yer alıyor. (Sporx)

Berat Djimsiti atağı

Bu arada Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in savunmaya istediği çok yönlü oyuncunun, Atalanta'dan Berat Djimsiti olduğu kaydedildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

beIN Sports'un haberine göre; Siyah-beyazlılar, solda, stoperde ve sağda oynayabilen Arnavut oyuncu için girişimlere başladı. Bu sezon Atalanta'da 9 maçta oynayan 25 yaşındaki oyuncu, 1 de gol atarak skor katkısında bulundu.

İsviçre'de başladı, İtalya'ya uçtu

Kariyerine İsviçre'nin Zürih takımında başlayan 1993 doğumlu oyuncu, 2016'da bedelsiz olarak Atalanta'nun yolunu tuttu. Sırasıyla Avelino ve Benevento'ya kiralanan Djimsiti, bu sezon ise Atalanta kadrosunda değerlendirildi. Sezonun ilk yarısında rotasyonda görev alan sağ ayaklı oyuncu, sol bekte ve sağda defansif görevler alıyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23