• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fenerbahçe'de koronavirüs kuralları

Yeniakit Publisher
2020-05-27 09:49:00 -
Fenerbahçe'de koronavirüs kuralları

Sarı-lacivertliler; Riva'da TFF Hasan Doğan Kamp Tesisleri'nde 1 hafta dış dünyaya kapanıp, 12 Haziran'a odaklanacak. Yeniden futbol havasına girecek takıma, koronavirüs protokolü önceki dönemlerde olduğu gibi titizlikle uygulanacak.

Fenerbahçe'de Riva'da kamp dün itibariyle başladı. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Tesisleri'nde 1 hafta boyunca dış dünyaya kapanarak futbola odaklanacak.

12 Haziran'da başlayacak Süper Lig ve sonraki günler oynanacak Türkiye Kupası için motive olmaya çalışacak. Pandemi sürecinin ilk gününden itibaren hazırlıkları, kararı ve son Riva adımıyla öne çıkan sarı-lacivertliler, koronavirüs protokolünü titizlikle uyguluyor.

Riva'daki kamp öncesi herkesin testinin negatif çıkmasıyla rahatlayan Fenerbahçe'de teknik heyet, idari ekip, görevliler ve futbolcular sıkı bir kamp dönemi geçirecek. Özellikle Almanya'da Bundesliga ekiplerinin protokolü izleniyor.

Tüm futbolcular odalarda tek kalacak, kendi duşlarını ve tuvaletleri kullanacak. Yemekhanede futbolcuların ismine özel yemekler çıkacak. Su şişeleri futbolcuların ismine özel olacak. Futbol toplarından diğer tüm ekipmanlara kadar idman öncesi-sonrası dezenfekte çalışmaları yapılacak. Odalar, tesis ve spor salonları her gün temizlenecek. Spor salonuna gruplar halinde kalabalık yapılmadan girilecek.

Herkesin testlerinin negatif çıkması sayesinde saha çalışmaları hız kazanacak. Şut, duran top ve pas çalışmaları bu sayede yapılabilecek. Taktik ağırlıklı idmanlara artık adım atılacak.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23