• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Caner Erkin için bomba karar

Yeniakit Publisher
2021-03-02 16:25:00 -
Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Caner Erkin için bomba karar

Takım içinde hiyerarşiyi bozduğu ve sinirli yapısıyla Fenerbahçeli futbolcuların oyununu olumsuz etkilediği nedeniyle eleştirilerin odağı haline gelen Caner Erkin, Teknik Direktör Erol Bulut'a da tepki gösterince kadro dışı kaldı. Caner'in hafta sonuna kadar takımdan ayrı çalışacağı ve önümüzdeki Antalyaspor maçı ile sonraki hafta oynanacak olan Konyaspor maçlarında da forma giymeyeceği öğrenildi.

Süper Lig'in 27. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında eknik direktör Erol Bulut'un kararıyla kadroya alınmayan tecrübeli sol bek Caner Erkin hakkında karar verildi.

Sarı Lacivertliler'de teknik heyet, tecrübeli futbolcunun hafta sonuna kadar özel programla takımdan ayrı çalışmasına karar verdi. Ayrıca Caner Erkin Antalyaspor ile Konyaspor maçında sahada olmayacak.

Caner Erkin’in durumu Başkan Ali Koç, sportif direktör Emre Belözoğlu ve teknik heyetin yapacağı toplantı sonrasında netlik kazanacak.

Süper Lig’in 28’inci haftasında perşembe günü sahasında Fraport-TAV Antalyaspor ile mücadele edecek Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü. Can Bartu Tesisleri’nde yapılan idmana Caner Erkin katılmadı.

Kaynak: Fanatik
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

metin

Adam sanki takımın patronu

Halime Gedik

futbolcu olarak iyi Fakat karakter olarak iyi bir karaktere sahip değil cezasını çeksin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23