• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Felaketin bilançosu böyle görüntülendi! Selin vurduğu Yusufeli Barajı’nın şantiyesinde korku dolu anlar

Yeniakit Publisher
2020-07-13 08:43:00 -

Artvin’de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış sonrası Yusufeli ilçesinde yapımı devam eden Yusufeli Barajı’nın şantiyesini sel vurdu. Tamamlandığında dünyanın en yüksek 3. barajı olacak olan barajın şantiyesi sel nedeniyle balçıkla kaplanırken, çok sayıda araç kullanılmaz hale geldi.

Tamamladığında dünyanın en yüksek 3. barajı olacak Yusufeli Barajı’nın şantiyesini sel vurdu. Çok sayıda araç kullanılmaz hale geldiği şantiye havadan görüntülendi.

Şantiye alanı balçıkla kaplandı

Artvin’de dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış sonrası Yusufeli ilçesinde yapımı devam eden ve tamamlandığında dünyanın en yüksek 3. barajı olacak Yusufeli Barajının şantiyesini sel bastı. Sel sonrası şantiye alanı balçıkla kaplanırken, çok sayıda araç kullanılmaz hale geldi.

Yusufeli'ne ulaşımın sağlandığı tünel kapandı

Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından iz takip köpekleri ile arama-kurtarma çalışması yapılırken, baraj şantiyesinin hemen yanında bulunan ve Yusufeli ilçesine ulaşımın sağlandığı tünel sel sonrası gelen moloz yığınları ile kapandı. Karayolları ekipleri tarafından Artvin il merkezinden Yusufeli barajına kadar olan karayolu ulaşıma açılırken, sel bölgesi havadan görüntülendi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ali

gecmis olsun, bu da bir tur ekonomik savasa hazirlik ve kalkinma mucadelesi. karar vericiler ve bu zor kosullarda mucadele eden herkesten Allah razi olsun, korusun
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23