• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fehmi Koru'dan Başkan Erdoğan'a skandal benzetme

Yeniakit Publisher
2019-11-04 19:25:00 -
Fehmi Koru'dan Başkan Erdoğan'a skandal benzetme

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yakınlığıyla bilinen gazeteci Fehmi Koru, bugünkü yazısında küstah ifadeler kullandı.

Küresel güçlerin organize ettiği Bilderberg Toplantılarına katılan Fehmi Koru, bugünkü yazısında Rockefeller'in aleyhinde çıkan haberlerden rahatsız olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la benzerlik kurdu.

AK Parti’nin eleştirilerden hoşlanmadığını iddia eden Koru, "Medyamız artık muhalif seslerin duyulmadığı bir yapıya kavuştu. Ülkemizde yayınlanan gazetelerin ve yayında bulunan haber kanallarının kahir ekseriyeti iktidar yanlısı…" ifadelerini kullandı.

Koru, şöyle devam etti:

"'Bütün zamanların en zengini' olarak bilinen petrol baronu John D. Rockefeller (1839-1937) de hakkında yazılanlardan hoşlanmazmış. Denildiğine göre, yakınları çareyi, her gün, kendisini rahatsız etmeyecek haberler ve yazıları bir araya getiren onun için özel hazırlanmış bir gazete çıkarmakta bulmuş.

Donald Trump da fırsat bulsa ya benzer bir yönteme başvuracak ya da Amerikan medyasının sermaye yapısını değiştirerek beğeneceği bir hale dönüştürecek. New York Times ve Washington Post’u devlet dairelerinde yasakladı; CNN’i izlemediği gibi izlenmesini de istemiyor. Beyaz Saray’da açık tutulan tek bir kanal var: FOX NEWS… [Eğer azil yoluyla daha önce görevden alınamazsa ve gelecek yıl yapılacak seçimde yeniden sandıktan çıkarsa ikinci döneminde medyayı kendisine uydurma yolunu deneyebilir de.]"
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

H.M.Y.

Heryerden hain fiskiriyor.

Bekir

Eziğin önde gideni bu hemde pesinden gittigi siyasi figurle beraber...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23