• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fatih Altaylı’ya canlı yayında tokat gibi sözler! ‘Perine bölgesinden bir yakalarım seni kimse kurtaramaz’

Yeniakit Publisher
2020-02-25 12:43:00 - 2020-02-25 12:57:48

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u eleştiren Beyaz TV yorumcuları için ‘Onlar da hadlerini bilsin’ diyen Fatih Altaylı’ya sert tepki geldi. Ahmet Çakar canlı yayında Altaylı’yı topa tutarak, ‘Bir girerim belinin altına perine bölgesi vardır oradan bir yakalarım kafanı çeviremezsin. Terbiyesiz köşe yazarlığında flama taşıyorsun’ dedi.

Fatih Altaylı yayınladığı bir yazıda, Galatasaray derbisinde taraftarlarla girdiği polemikler sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u sahiplenerek Beyaz TV yorumcularına adeta ateş püskürdü.

Beyaz TV yorumcularının sarı-lacivertli takımın başkanı Ali Koç hakkında yaptıkları yorumları 'terbiyesizce' bulan Altaylı, "Ama ne olursa olsun hiç kimsenin Beyaz TV’deki yorumcular gibi bir takım ve bir takımın başkanı hakkında bu denli ileri geri, bu denli terbiyesizce konuşma hakkı da yok. Onlar da hadlerini bilsin" ifadelerini kullanmıştı.

Beyaz TV’de yayınlanan Derin Futbol programında Fatih Altaylı’nın bu sözlerine sert tepki geldi.

Altaylı’nın sözlerine karşı Ahmet Çakar, ‘Türkiye’de terbiyesiz köşe yazarlığı konusunda Fatih Altaylı flama taşır. Ben siyaseti sevmem ama Fatih Altaylı’nın geçmişte başörtülü bacılarımızı nasıl nitelendirdiğini tüm Türkiye biliyor. Ulan Fatih hokkabazlık yapma sen flama taşıyorsun’ dedi.

Çakar, Altay’nın Galatasaraylı futbolcu Nagatomo’ya hakaret ettiğini hatırlatarak, ‘Alo Fatih ne? Nasıl olacak bu iş? Sen başı bağlı bacılarımıza ahlaksız bir şekilde konuş, yapmadın mı l.n bunu? Adamsın ya delikanlısın ya! Van’da çocukluk yıllarında yaşadıklarını anlatayım mı? Alo Fatih!’ dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ahmet Çakar tepkilerini sürdürerek, ‘Sakın yapma bir daha bunu. Belinin altına bir girerim bir kaparım bak seni bir daha kimse kurtaramaz. Bunu tehdit olarak algılama. Bir girerim belinin altına perine bölgesi vardır oradan bir yakalarım kafanı çeviremezsin. Daha beysbol sopalarına girmedim’ dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Murat

Ağzına sağlık sayın Çakar. ....... (Altaylı)kalkmış ahlak dersi veriyor..

gökay keleş

helal olsun sana Ahmet hoca,,, bu densize böyle haddini bildirecek cesur insanlar lazım..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23