• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Faruk Fatih Özer'e ödül konuldu

Yeniakit Publisher
2021-05-11 10:18:00 -
Faruk Fatih Özer'e ödül konuldu

Büyük bir vurgun yaparak yurt dışına kaçan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in yakalanmasında sivil destek alınması için kaçtığı ülkede bulanlara 50 bin euro para ödülü verileceği duyuruldu.

Thodex şirketi üzerinden çok sayıda kişiyi milyon dolarlarca dolandırıp Arnavutluk'a kaçan Faruk Fatih Özer'in yakalanması çalışmaları sürüyor.

Arnavutluk emniyetinin Thodex para borsası kurucusu Faruk Fatih Özer'i ihbar edene veya kayda değer bir bilgi verene 50 bin Euro para ödülü vereceği öğrenildi.

50 bin euro ödül

Firari Thodex para borsası kurucusu Faruk Fatih Özer'in arama çalışmaları yeni bir boyut kazandı. Arnavutluk'ta Tiran merkezli yürütülen operasyonlarda Arnavutluk Emniyetinin bütün ihbarları değerlendirdiği, kriptocu Faruk'un yakalanması yönünde önemli bir bilgi verene 50 bin Euro para ödülü vereceği öğrenildi.

Faruk Özer'in Mafya bağlantısına ilişkin yeni bilgiler de ortaya çıktı. Özer'i ülkenin iş dünyasında gıda ürünleri tedarikçisi bir firma sahibi ailenin himayesinde korunduğu ortaya çıktı.

Turizm ve Gıda ürünleri tedarikçisi bir firma sahibinin oğluyla birlikte hareket ettiği belirtildi. Thodex vurgununda Özer'i kaçış sürecinde otele yerleştiren ve otelden alan kişilerin kimlikleri ortaya çıktı. Son yapılan operasyonda Özer'i otele yerleştiren kişinin Altjan Canaj adında bir Arnavutluk vatandaşı olduğu ortaya çıktı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Şüpheli gözaltında

Bu şüpheli gözaltına alındı. Sabah'ın haberine göre, şüpheli ifadesinde Faruk Özer'in büyük bir dolandırıcı olduğunu öğrendikten sonra arkadaşı Edevaldo Haxhiu ile görüştüğünü daha sonra ise korkup saklandığını söyledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mesut SARP

Bu da elinde yumurtalı g.t göbekli parlak suratlı dolandırıcı gibi kırmızı mektuba rağmen sırra kadem basıyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23