• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Evinde başından vurulan polis memuru Bursa’da defnedilecek

Yeniakit Publisher
2020-01-29 10:28:55 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Evinde başından vurulan polis memuru Bursa’da defnedilecek

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan 25 yaşındaki Bursalı çevik kuvvet polisi Harun Bozdağ, evinde silahla vurulmuş halde bulundu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan 25 yaşındaki Bursalı çevik kuvvet polisi Harun Bozdağ, evinde silahla vurulmuş halde bulundu. Bozdağ bugün memleketi Orhangazi’ye bağlı Yeniköy Mahallesi’nde törenle toprağa verilecek.

Olay, gece yarısı Harun Bozdağ’ın İstanbul Üsküdar’daki evinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı çevik kuvvet polisi olarak görev yapan Harun Bozdağ, bir başka polis memuru arkadaşı ile birlikte kaldığı evde başından vurulmuş bir halde bulundu. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin hayatını kaybettiğini belirlediği genç polis memurunun ölüm nedeni araştırılıyor. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı polis memuru Harun Bozdağ’ın ölüm nedenini araştırırken, genç adamın ölüm haberi Orhangazi’ye bağlı Yeniköy Mahallesi’ndeki ailesini yasa boğdu. Baba Necmi ve anne Asiye Bozdağ oğullarının ölüm haberi ile yıkıldılar. Harun Bozdağ 4 çocuklu ailenin tek erkek çocuğuydu. Bekar olan Harun Bozdağ bugün öğlen vakti Yeniköy Merkez Yeni Cami’de kılınacak olan cenaze namazından sonra törenle toprağa verilecek.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23