• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Evimizdeki zehir Youtube! LGBTİ sapkınlığının deşifre edildiği videoyu kaldırdılar

Yeniakit Publisher
2019-08-26 22:35:00 - 2019-08-26 22:40:52
Evimizdeki zehir Youtube! LGBTİ sapkınlığının deşifre edildiği videoyu kaldırdılar

Eşcinsel sapkınlığı destekçisi Youtube platformu, Uğur Türker’in LGBTİ sapkınlığını deşifre eden videosunu kaldırdı. yeniakit.com.tr’ye konuşan Türker, “Biz çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve hem aktüel hem de tarihi hadiseler üzerinden hakikatleri anlatmaya devam edeceğiz.” dedi.

 Oğuzhan Çağlar  yeniakit.com.tr 

Eşcinsel sapkınlığının yaygınlaşmasına hizmet eden videoların yayılmasına aracılık eden Youtube platformu, Serdengeçtiler İlim ve Kültür Vakfı Başkanı Uğur Türker’in LGBTİ sapkınlığının deşifresini yaparak gerçekleri gün yüzüne çıkaran videosunu ‘uygunsuz içerik’ olarak belirleyerek kaldırdı. Konu hakkında yeniakit.com.tr’ye açıklamalarda bulunan Türker, “Fikrin ucu kendilerine dokununca fikir hürriyeti, ifade özgürlüğü diyerek dokunulmaz hale getirdikleri putlarını bir anda silip atabiliyorlar.” diye konuştu.

“Çalışmalarımıza devam edeceğiz!”

YouTube LGBT dosyası isimli videomuzu yayın ilklerine aykırı bularak kaldırmış. Siyonizm ile LGBT'nin bağlantısını aklî ve nakli deliller ile anlattığımız bir videoydu.” diyen Türker, ifadelerini şöyle sürdürdü: “Bizler bu videoların alt yapısını oluşturabilmek için yaklaşık 3 senedir bir hazırlığın içerisindeyiz. Bu hazırlık esnasında dünyayı esir alan siyonizmin sosyal medya mecralarını da tekeline aldığını elbette ki fark etmiştik ama bu kadar çabuk rahatsız olacakları aklımızın ucundan dahi geçmemişti. Fikrin ucu kendilerine dokununca fikir hürriyeti, ifade özgürlüğü diyerek dokunulmaz hale getirdikleri putlarını bir anda silip atabiliyorlar. Biz çalışmalarımıza devam edeceğiz ve hem aktüel hem de tarihi hadiseler üzerinden hakikatleri anlatmaya devam edeceğiz. Videolarımız aynı mecradan da farklı mecralardan da devam edecek inşallah.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

abdullah

diğer sosyal medya ve dağıtım kanalları ne güne duruyor

fetösavar

kardeşlerim bütün dünyadaki haberleşme ağları, belden aşağı film işleri, uydular, medya, film müzik, gen teknolojileri, hatta atom bombası tekeli siyonistlerin elindedir. yaaa falan diyenler türkiye'yi dünyanın küçük bir örneği kabul etsinler baksınlar, film müzik medya işleri kimlerin elinde... bu arada akdenizde marmara gemisine saldırı anında uydular bir anda görüntü falan vermeyi kestiler... belki hatırlarsınız... çok bi zeki einstein'ı da hayırla yadedersiniz bu arada..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23