• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eski Dekan Adem Sözüer'den taciz iddiasıyla tutuklanan Muhittin Köylüoğlu için olay sözler: Sayesinde çok şey öğrendik

Yeniakit Publisher
2020-02-22 22:51:00 - 2020-02-22 22:58:48
Eski Dekan Adem Sözüer'den taciz iddiasıyla tutuklanan Muhittin Köylüoğlu için olay sözler: Sayesinde çok şey öğrendik

İstanbul Barosu ve solak medya organlarının ismini gizlediği ancak Akit'in ortaya çıkardığı geçen gün taciz iddiasıyla tutuklanan Avukat Muhittin Köylüoğlu ile ilgili, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi eski Dekanı Adem Sözüer'in övgü dolu ifadelerde bulunduğu ortaya çıktı.

 yeniakit.com.tr 

Öykü isimli genç bir stajyer avukatı, 30-40 yıllık tanınmış bir avukatın tacizine uğradığı iddiası kamuoyunda infiale neden olmuştu. Ardından Akit ise, İstanbul Barosu ve laikçi solak medyanın ismini gizlediği avukatın, Muhittin Köylüoğlu olduğunu ortaya çıkarmıştı. Olayın sosyal medyada gündem olmasıyla Avukat Muhittin Köylüoğlu, cinsel saldırı şikayetiyle tutuklandı.

"Sayesinde çok şey öğrendik"

Öte yandan İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi eski Dekanı Adem Sözüer'in Marksist Avukat Muhittin Köylüoğlu'nu öven bir tweeti ortaya çıktı.

Hakkındaki iddiaların ardından Köylüoğlu ile ilgili sessizliğe gömülen Sözüer'in "Av.Muhittin Köylüoğlu"Avukat hakları konusunda takıntı seviyesinde hassasiyeti” nedeniyle akıl hastanesine yollanmak istenmiş! Bu "hak/hukuk takıntısı" hep vardı.Geldiği toplantıda desteksiz atamazdık. Zor sorup,sağlam eleştirir can sıkardı :) Ama sağolsun, sayesinde çok şey öğrendik" paylaşımı ortaya çıktı.

Daha önce de birçok skandal tavrı tartışılan Av. Köylüoğlu'nu övücü ifadelerde bulunan Sözüer'in bu söylemi "Marksist avukattan cinsel tacizi de öğrendiniz mi?" yorumuna neden oldu. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ne olmuştu?

Geçtiğimiz günlerde Öykü isimli stajyer bir avukat sosyal medyada, kendisini 30 yıllık bir avukatın taciz ettiğini iddia etmişti. Ancak Laikçi sol medyanın ve İstanbul Barosu'nun ismini açıkça yazamayarak gizlediği ceza avukatının adına Akit ulaşmıştı. Kamuoyunda tepkilere neden olan Köylüoğlu, geçtiğimiz gün cinsel saldırı iddiasıyla tutuklanmıştı.

 
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hizipsavar

bunlar top sakal bırakıp boya atkı taktılarmı kendilerinib ir şey zannediyorlar. ama temelleri hep aynı. nenemin bir sözü vardı. iyi hayvan sütü bol ama en son bir tekem vurup deviriyor. işte neye yarar.

aaa

I:NE DEN NE ÖGRENDIN
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23