• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eşcinsellik propagandası geri tepti! Burası Türkiye değil, ABD

Yeniakit Publisher
2021-11-02 20:51:00 -
Eşcinsellik propagandası geri tepti! Burası Türkiye değil, ABD

Türkiye’de bir kısım çevreler eşcinselliğin yaygınlaşması için yoğun çaba harcarken, söz konusu çevrelerin örnek aldığı ABD’de ilginç bir gelişme yaşandı. Kuzey Karolina eyaletindeki Kennedy Ortaokulu’nda öğrenci velileri, “çağdaş sanatçı” diye pazarlanan, ancak aslında eşcinsel hakları savunucusu gibi çalışan Kara Walker’ın eserlerinin çocuklarına ev ödevi olarak verilmesine tepki gösterdi.

Münübe Yılmaz

Türkiye’de bir kısım çevreler eşcinselliğin yaygınlaşması için yoğun çaba harcarken, söz konusu çevrelerin örnek aldığı ABD’de ilginç bir gelişme yaşandı. Amerika’nın doğusunda bulunan Kuzey Karolina eyaletindeki Kennedy Ortaokulu’nda öğrenci velileri, “çağdaş sanatçı” diye pazarlanan, ancak aslında eşcinsel hakları savunucusu gibi çalışan Kara Walker’ın eserlerinin çocuklarına ev ödevi olarak verilmesine tepki gösterdi. Sözde sanatçının eserlerinin 'müstehcen' olduğunu belirten veliler “Çocuklarımıza Walker’ın cinsel eylemi çağrıştıran eserlerini incelemeleri söylenmiş. Verilen bu ödev karşısında tam anlamıyla şok olduk. Walker’ın eserleri çocuklarımız için kesinlikle  uygun değil” dedi. 

Okul yönetimi geri adım attı

Velilerin eşcinsellik propagandası içeren ödeve haklı bir şekilde tepki göstermesinin ardından ise okul yönetimi geri adım attı. Charlotte-Mecklenburg'daki Kennedy Ortaokulu’nun müdürü, çocuklara verilecek her ev ödevinin önümüzdeki dönemden itibaren önce okul idaresi tarafından inceleneceğine dair söz verdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gokhan

Amerika Turkiyeden daha muafazakar.Cogu eyaletlerinde karsilardir

Murat

Bu haber bizdeki beyinsiz sapıklara kapak olsun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23