• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eşcinsel sapkınlardan Bosna'yı bataklığa çekme girişimi!

Yeniakit Publisher
2019-09-07 01:21:00 -
Eşcinsel sapkınlardan Bosna'yı bataklığa çekme girişimi!

Bosna'da, ülke tarihinin ilk LGBT yürüyüşünün bu haftasonu gerçekleşmesi planlanıyor. Ülkede sapkın yürüyüşe yönelik sert tepki gösteriliyor.

Başkent Sarayevo'da düzenlenecek eşcinsel sapkın yürüyüş geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleşecek.

Ülkede daha önce de eşcinsel sapkınların kurduğu toplulukların benzeri girişimlerine çok sert tepkiler gösterilerek müdahalelerde bulunulmuştu. Bosna güvenlik görevlileri benzeri bir müdahalenin yaşanmaması amacıyla seferber olmuş durumda.

Sarayevo, Balkan ülkeleri arasında şimdiye dek sapkın eşcinsel yürüyüşünün gerçekleşmediği tek başkentti. Diğer Balkan ülkelerinde son yıllarda, Avrupa Birliği üyeliği ve uyum amacıyla, sapkınlara yönelik adımlar atılmıştı.

1990'lı yıllarda etnik ve dini gruplar arasında şiddetli bir savaşa sahne olan ve on binlerce sivilin katledildiği ülke, savaşın ardından Avrupa Birliği değerlerine uyum kapsamında birçok sosyal değişikliğe sahne olmuş durumda.

Kaynak: Mepa News
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

abdul

bunlar neden israile, vatikana, rusyaya, ingiltereye vs ye gitmez...dertleri islam ve ahlaki kizil soroscularin

Hasan

Şu hadis bu hadis değil şu meshep bu meshep değil benim tarikatım onun tarikatıhiç değil. Kurana dönmeden Hiçbir sapıklıktan kurtulunaz. İnsanları kendilerine tarikatına taptıranlar daha sapık enbüyük SAPIKLIK Allah cc dan başkasından bekleyiş içinde olmaktır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23