• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'dan kritik açıklama: Annesine babasına saygısı olmayan bir çocuğun...

Yeniakit Publisher
2020-02-24 21:13:00 -
Erdoğan'dan kritik açıklama: Annesine babasına saygısı olmayan bir çocuğun...

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kamu ve toplum olarak derin bir muhasebe yapmamız, eğitim ve öğretim konusunda yeni bir yol haritası hazırlamalıyız. Annesine, babasına ve çevresine saygısız bir çocuğun karnesinde yazan notun bir önemi yoktur." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Okullardan Yarınlara programında açıklamalarda bulundu. Açıklamasında, son yıllarda gençliğin kanayan yarası olan 'saygı'yı ele aldı.

Başkan Erdoğan açıklamasında şu ifadelerde bulundu:

Önümüzdeki dönemde okul, araç gereç, öğretmen kadar evlatlarımızın zihin ve gönül dünyalarını geliştirmeye önem vermeliyiz. Bu tabloyu değiştirmemiz gerekiyor. Kamu ve toplum olarak derin bir muhasebe yapmamız, eğitim ve öğretim konusunda yeni bir yol haritası hazırlamalıyız. Annesine, babasına ve çevresine saygısız bir çocuğun karnesinde yazan notun bir önemi yoktur.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

K MARAŞLI

Bu kesintisiz karma eğitim çocularmızı cahiliye dönemine götürdü başta edep haya saygı hazırcı hayatın gerçeklerini üslenmeyen dünyaya niye geldiğini bilmeyen okulda hazırcı evde hizmet bekleyen parayla almadığı için devletin verdiği kitapları okul bahçelerine kaldırımlara atan şuursuz geleceğini düşünmeyen bir nesil yetişiyor. Allah sonumuzu hayır eylesin.

REİS BU KONULARA....

"Reis" bu konulara "Aile Bakanlığından" başlanmalı.SOROS (Siyonist,AB Projelerini) yürürlüğe koyan o sözde aile bakanlıklarından başlayalım işe.Sonra "Eğiitim -Öğretimé" müfredtı,sonra buna uygun öğretmen yetiştirilmesinden işe koyulalım...Kaliteli bir eğitim ÇADIRDA da olur.Bunu unutmayalım.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23