• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'dan fotoğraf bombası! "Dünyanın en güçlüsüyüz diyenler bunu açıklasın"

Yeniakit Publisher
2019-10-21 13:02:00 -
Erdoğan'dan fotoğraf bombası! "Dünyanın en güçlüsüyüz diyenler bunu açıklasın"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'nin kuzeyinde yuvalanan teröristlere tırlar dolusu yardımda bulunan ABD'ye sert çıktı. Erdoğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "30 bin tır, Irak üzerinden silah mühimmat araç buraya sokuluyorsa acaba 'ben dünyanın en güçlüsüyüm' diyenler bunu neyle izah edecekler?" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT World tarafından düzenlenen forumda açıklamalarda bulundu. Terör örgütü YPG'ye binlerce tırlık yardımda bulunan ABD'ye sert çıkışan Erdoğan, "30 bin tır, Irak üzerinden silah mühimmat araç buraya sokuluyorsa acaba 'ben dünyanın en güçlüsüyüm' diyenler bunu neyle izah edecekler?" şeklinde konuştu.

"Dünyanın en güçlüsüyüz diyenler..."

Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak 17-18 yıllık görev süremizde biz terör örgütleriyle masaya oturmadık oturmayız ve oturmayacağız. Teröristlerle masaya oturmadık oturmuyoruz ve oturmayacağız. Şu anda Kuzey Suriye'de 30 bin TIR Irak üzerinden silah mühimmat araç buraya sokuluyorsa acaba ben dünyanın en güçlüsüyüz diyenler bunu neyle izah edecekler? Bu demokrasinin neresinde yazıyor bunu bize söylesinler. Yok. Susuyorlar. Ama biz susmayacağız.'' dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nadir Baba

Senin elin armutmu topluyordu diye sorarlar adama! Beş yıldır Abd silah sığınağı yaparken, teröristleri düzenli ordu haline getirirken ve devlet oluşumunu gerçekleştirirken operasyon yapmak varken bekleyip atı alan üsküdarı geçtikten sonra operasyon yapıyorsunuz. 

uyan tc

zaten orta doğudaki olayların baş çıbanı abd ve (abd eşittir yahudi) ısrael yahudilerdir. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23