• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan: Bizi tasfiye etmek isteyenlere daha çok kabus yaşatacağız

Yeniakit Publisher
2020-10-21 00:03:00 -

Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter hesabında kendi konuşmasının yer aldığı görüntüleri paylaşarak, "Bin yıldır vatanımız olarak gerektiğinde canımız pahasına sahip çıktığımız bu coğrafyadan bizi tasfiye etme hayallerinden vazgeçmeyenlere daha çok kâbuslar yaşatacağız." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye'ye karşı art niyetli olan ülkelere mesaj gönderdi.

Erdoğan'dan kararlılık mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter hesabında kendi konuşmasının yer aldığı görüntüleri paylaştı. Görüntülerdeki konuşmasında, Türkiye’nin kararlılıkla hedeflerine yürümeyi sürdürdüğü vurgusu yapan Erdoğan, “Doğu Akdeniz’de ülkemizin ve Kıbrıs Türklerinin haklarının pervasızca gaspına boyun eğmedik, eğmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

'Daha çok kabuslar yaşatacağız'

Erdoğan, konuşmasının devamında Türkiye’nin Azerbaycan’a, işgal altındaki topraklarını kurtarma mücadelesine de destek verdiğini de belirtti.
“Bu coğrafyadan bizi tasfiye etme hayallerinden vazgeçmeyenlere daha çok kabuslar yaşatacağız.” diyen Erdoğan, “Milletimizin istiklaline ve istikbaline, bayrağımıza, ezanımıza, devletimize, vatanımıza uzatılan her eli kıracağız.” şeklinde konuştu.

Erdoğan'ın Twitter'dan yaptığı paylaşım kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mesut Sarp

Reiz hiç şüphesiz halkımız büyük kararlılıkla bize karşı olanlara karşı yoksulluğa ragmen arkanda. Ancak Suriye'de sınırlarımıza 30km güvenlik bölgesi açtık şehitler verdik. Ama Kobani sınırda olmasina rağmen dukunmadik. Ustelik herifler gözümüzün icine baka baka petrol çekiyorlar. Abes kacmiyor mu?

deniz

DÜNYANIN MERKEZİNDE YER ALIYORSAK DÜNYANIN MERKEZİDE TÜRKİYE OLMALI ARTIK SEN KONUŞ REİS GERÇEKLERİ SÖYLE ETRAFIMIZ DÜŞMAN KAYNIYOR BİZ GÖRÜYORUZ DA BU DÜŞMANLARI GÖRMEYENLER GÖZLER , DUYMAYAN KULAKLARI OLANLAR VAR İÇİMİZDE Kİ İŞBİRLİKÇİ HAİNLER TEMİZLENMELİ ÜLKENİN İLERİYE GİTMESİNİ ENGELLEYEN TAKOZLAR YOLDAN ÇEKİLMELİLER SAĞLAM ADIMLAR İLE İLERLEMELİYİZ DURMAK YOK YOLA DEVAM AMAÇ NEDİR BİZ TÜRKLERİN DÜNYA HAKİMYET SAHASINDA BİZDE VARIZ DEMEK BM İÇİNDE Kİ O 5 Lİ ÇETEYİ HİZAYA GETİRMEK CİHAN DEVLETİ İÇİN YÜRÜMEK DÜNYA BİZİM OLANA KADAR DURMAK YOK
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23