• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Enes Kara'nın ölümünü diline dolayanlar nerede? Sedef Nur Çağlar olayı dikkatlerini hiç çekmedi!

Yeniakit Publisher
2022-01-16 18:32:00 - 2022-01-16 18:37:58
Enes Kara'nın ölümünü diline dolayanlar nerede? Sedef Nur Çağlar olayı dikkatlerini hiç çekmedi!

Enes Kara'nın ölümünden sonra tarikat ve cemaatleri hedef alan çevreler, Sedef Nur Çağlar'ın intiharına kör, sağır ve dilsiz kaldı. Tarikat ve cemaat düşmanlarının çelişkine dikkat çeken Müdafaa-i İslam Hareketi Genel Başkanı Erdem Özveren, malum medya tarafından hedef gösterildi.

 Yeniakit.com.tr 

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, iki polis memuru ile biri üniversite öğrencisi iki kadın bir evde buluştu. Evdeki kadınlardan Sedef Nur Çağlar, 7. kattaki balkondan aşağı düşerek ağır yaralandı.

Üniversite öğrencisi Çağlar'ın yoğun bakımdaki tedavisi devam ederken, evde bulunan polis memuru arkadaşı Ahmet Ata, Çağlar ile ilişkisi olduğunu, tartışmaları sonucunda da balkondan aşağı atlayarak intihar ettiğini söyledi. Polis memuru Ata'nın alınan kan numunesinde "uyuşturucu" olduğu tespit edilirken, evde alkol tüketildiği de ortaya çıktı.

Enes Kara'nın ölümünü diline dolayanlar nerede?

20 yaşındaki üniversite öğrencisi Enes Kara'nın intihar ederek hayatını kaybetmesini dillerine dolayıp, kaldığı Nur cemaatine bağlı ev üzerinden, tarikat ve cemaat düşmanlığı yapan çevreler, üniversite öğrencisi genç kadının intihar olduğu iddia edilen olayı üzerine ne alkolü ne fuhuşu ne de uyuşturucuyu konuştu.

Müdafa-i İslam Hareketi Genel Başkanı Erdem Özveren, yaşanan bu çelişkiye dikkat çekerek, Twitter hesabından, "2 üniversiteli kız-2 Polis 1 evde. Alkol var, fuhuş var, şiddet var, ölüm var. 'Tarikatlar kapatılsın' diyenler de ne hikmetse ses yok, seda yok. Hiçbiri içki bayiileri ve fuhuşhaneler kapatılsın diyemiyor." ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Erdem Özveren'in dikkat çektiği çelişki, malum medya kuruluşları tarafından hedef gösterildi.

Özveren hakkında yapılan bazı haberler şöyle:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kenan

Solcular birlik oluyor islamı kötülemek icin koro halinde oluyorlar chp hdp pkk Tkp ip TTb baro Tmmb ADD vs saldırıyor pkklılar başı cekiyor Avrupa ile. Heh biz müslüman olarak ne yapıyoruz? Izmirde minarelerden müzik caldı cıkan bir chpli dinsiz ne oldu? Hiç birsey 100 yıl islam düşmanlık edenler gelip bir müslümanı haklı görmez düşman görür. Din ögretimine bile karşı cıkıyorlar Hani senin kanunun yok

432

allah günahlarını afeylesin amin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23