• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emniyet Genel Müdürlüğünden Afrin'de 23 Nisan kutlaması paylaşımı:

Yeniakit Publisher
2020-04-23 01:06:50 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Emniyet Genel Müdürlüğünden Afrin'de 23 Nisan kutlaması paylaşımı:

"23 Nisan coşkusunu Afrin'de de yaşatıyoruz"

ANKARA (AA) - Afrin'de görevli Türk polisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bölgede yaşayan çocuklarla kutladı.

Emniyet Genel Müdürlüğünün (EGM) Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "23 Nisan coşkusunu Afrin'de de yaşatıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Çocukların yüzleri hep gülsün diye." ifadeleri kullanıldı.

Paylaşımda, Afrin'de görevli Türk polislerinin, bölgede yaşayan çocuklara Türk bayrağı, üzerinde ay yıldız bulunan tişört, çikolata ve balon dağıttığı görüntülerin olduğu videoya da yer verildi.

Barış Manço'nun "Bugün bayram" şarkısının kullanıldığı videoda, çocukların ellerindeki Türk bayraklarını salladığı görüntüler de yer aldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23