• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emine Ceppar: Türk dünyası ile iş birliğini artırmak istiyoruz

Yeniakit Publisher
2020-12-25 12:45:00 -
Emine Ceppar: Türk dünyası ile iş birliğini artırmak istiyoruz

TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov ile Kiev'de görüşen Ukrayna Dışişleri Bakan Yardımcısı Emine Ceppar, Türk dünyasıyla iş birliğini artırmak istediklerini söyledi.

Ukrayna Dışişleri Bakan Yardımcısı Emine Ceppar, Uluslararası Türk Kültür Teşkilatı (TÜRKSOY) Genel Sekreteri Düsen Kaseinov ile Kiev'de görüştü. Ceppar, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, Kaseinov'u ilk kez Ukrayna Dışişleri Bakanlığında ağırlamaktan memnun olduğunu belirtti.

Ukrayna'nın, başta Kırım Tatarları olmak üzere birçok Türk halkının evi olduğunu belirten Ceppar, "Eminim bu görüşme Ukrayna'nın Türk dünyasıyla işbirliğini daha fazla geliştirmesine yardımcı olacaktır" ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şeyh Şamil

Ukrayna meclisinten bir karar çıkarsın Türkiyeyle birleşsin. Ukraynayı rus ayısından ancak Türkler kurtarır. Bu kararı Bosna, Arnavutluk, Kosova, Azerbacan, KKTC, Nahcıvan gibi birçok ülke yapmalıdır. Bak o zaman kim önümüzde durabilir. Türk İslam sentezinde yeniden sömürgelerden kurtaran tek millet ve yapı bizleriz. Boşu boşuna direnip durmayın. Hatay öyle yapmasaydı şimdi ne olacaktı? Cüce yalancı bir devlet olarak kalacaktı. O gelip bu gelip sömürüp duracaktı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23