• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emin Pazarcı'dan çarpıcı yorum! CHP'deki krizin asıl kazananı İmamoğlu mu?

Yeniakit Publisher
2019-11-25 19:16:00 - 2019-11-25 19:16:38
Emin Pazarcı'dan çarpıcı yorum! CHP'deki krizin asıl kazananı İmamoğlu mu?

Gazeteci Yazar Emin Çapa CHP'de yaşanan kriz ile ilgili 'Yaşanan olayda Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve birçok kişi kaybetti. İmamoğlu etkilenmedi acaba onun önü mü açılmaya çalışılıyor.' dedi.

CHP’de bir süredir devam eden "Bazı CHP'liler saraya gitti" krizi parti içerisinde büyük çatlağa neden oldu. Akşam Gazetesi Yazarı Emin Pazarcı, CHP’de yaşanan siyasi iç çekişmeye ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Pazarcı, "Yaşanan olayda Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve birçok kişi kaybetti. İmamoğlu etkilenmedi acaba onun önü mü açılmaya çalışılıyor.” ifadelerini kullandı.

Sözcü Gazetesi Yazarı Rahmi Turan’ın, “Başkan Erdoğan Külliye’de bir CHP'li ile görüştü” iddiası CHP’de iç çekişmelere ayyuka çıkaran bir siyasi skandala dönüştü. Turan’ın, iddiasına ilişkin önce “Doğrudur. Biz bunu gayet iyi biliyoruz. İsim vermek istemiyorum” diye açıklama yapan Kılıçdaroğlu, ağız değiştirerek “CHP’ye kumpas kuruluyor. Her türlü iftira olabilir” diye konuştu.

Aksam'a konuşan Emin Pazarcı, CHP’de yaşanan iç karmaşada Ekrem İmamoğlu’nun öne çıktığını belirtti. Pazarcı, “Yaşanan olayda Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve birçok kişi kaybetti. İmamoğlu etkilenmedi acaba onun önü mü açılmaya çalışılıyor.” ifadelerini kullandı.

“CHP operayonların partisidir”

CHP’nin operasyonların partisi olduğunu söyleyen Pazarcı, “Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’ye geldikten sonra birtakım isimlerle toplantılar düzenledi. Eski CHP’lilerin çoğu partiden gitti, ulusalcı kanat tamamen tasfiye edildi. Yaşananlarda ulusalcı kanalın son çırpınışlarıdır.” dedi.

“Kılıçdaroğlu CHP'nin tüzüğünde kritik değişiklikler yaptı”

Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin tüzüğünde değişiklikler yaptığına dikkat çeken Pazarcı, “Değişiklikler yüzünden kurultaya 3 tane Muharrem İnce gelse de kurultayını alma imkânı yok. Cumhuriyet Halk Partisi’nde operasyonlar devam ediyor. CHP’yi belli bir çizgiye getirerek milli meselelerin karşısında bir yapı oluşturulmaya çalışılıyor.” şeklinde konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YORUM

KAZANAN İ.OĞLUMU? Acizane yorumum. Evet eğer İ. Oğlu CHP için hazırlanıyorsa ki hazırlanıyor KK bunu biliyor ve buna zemin hazırlıyor.Çünki KK ye verilen emanet süresi doldu.Şeytani akıl hiç usanmadan yeniden yeniden senaryolarını oynayacak kişileri sürecek. Sol veya sosyalist akım ile iktidarın zor olduğunu keşfettiler.Yalnız onlar adına bir sorun var İ.oğlu İBB bıraktıktan sonra İstanbul ićin ne yapacaklar.CB da garanti değil.Çünki bu millet yılanın ısırdığı delikten iki kere geçmez.Görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler.BİRLİK BERABERLİK TÜM ALLAH DOSTLARINA VATANINI SEVENLERE OLSUN.

veli

halkın gözünde beş para etmeyen imamınoğlu mu kazançlı çıkmış ?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23