• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem’in tayfa dağa selam çakıyor! Müfteri CHP’liden PKK’lı Demirtaş paylaşımı

Yeniakit Publisher
2020-02-01 11:45:00 - 2020-02-01 16:32:27
Ekrem’in tayfa dağa selam çakıyor! Müfteri CHP’liden PKK’lı Demirtaş paylaşımı

Daha önce AK Parti Bağcılar Gençlik Kolları Başkanı Sinan Erdem Arslan’a iftira atan ve gerçek ortaya çıktıktan sonra özür dileme erdemini gösteremeyen CHP İstanbul Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Beyza Yavuz, PKK’lı terör tutuklusu Selahattin Demirtaş’a selam çaktı.

 yeniakit.com.tr  CHP İstanbul Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Beyza Yavuz, Twitter hesabından tepki çeken bir paylaşımda bulundu. CHP’lilerin, HDP’li siyasilerle birlikte terör tutuklusu Selahattin Demirtaş’ın tiyatro oyununa gitmesinin ardından başlayan tartışmalar henüz nihayetlenmemişken, Beyza Yavuz tartışmaları tekrar alevlendirecek bir görsel paylaştı.

Demirtaş’a selam çaktı

Yavuz, PKK’lı Selahattin Demirtaş’ın kaleme aldığı kitabın görselini paylaşarak, “Başak’a ve onun buğdaylarına Delâl’e, Dılda’ya...” ifadesini kullandı.

AK Partili isme iftira attı

AK Parti Bağcılar Gençlik Kolları Başkanı Sinan Erdem Arslan’ın bir trafik polisine tokat attığı iddia edilmişti. Yapılan araştırma sonrasında tokat atan kişinin Sinan Erdem Arslan olmadığı, galerici İ.B olduğu, babası M.B ile birlikte polise mukavemetten haklarında yasal işlem öğrenilmişti. Fırsatı ganimet bilen bazı İYİ Parti ve CHP’liler, olayı kullanarak algı operasyonu yaparak ve Arslan'ı hedef göstermişti.

Arslan’a iftira atanlardan biri de Demirtaş sevdalısı Beyza Yavuz’du. Yavuz, gerçek ortaya çıktıktan sonra herhangi bir özür de dilemedi.

Tiyatro skandalı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu, HDP’li Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş ve beraberindekiler, terör destekçisi HDP’lilerle birlikte tiyatro seyretmeye gitmişlerdi. Söz konusu tiyatro oyunu, PKK’lı Selahattin Demirtaş’ın yazdığı bir kitaptan uyarlanmıştı. CHP ve HDP’nin kol kola yürümesi büyük tepkilere neden olmuştu. 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hsn

Chp şu an hdp, DHKP-C c, feto ve mzhpçi bir yapının oyuncağı olmuş görünüyor.

Ömer

Peki bu iftira atanlara ceza verildi mi yok o zaman daha çok duyulur bunlar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23