• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem'den üniversiteli kızlara anlamsız hediye

Yeniakit Publisher
2022-11-05 18:07:00 - 2022-11-05 23:46:34
Ekrem'den üniversiteli kızlara anlamsız hediye

Skandallarıyla gündemden düşmeyen CHP'li Ekrem İmamoğlu idaresindeki İBB tarafından kız yurdunda kalan öğrencilere ped dağıtımı yapıldı. Defter, kitap, kalem, ayakkabı, kıyafet gibi birçok ihtiyaç dururken ped dağıtımı yapan İBB yönetiminin bu hareketi sosyal medyada infiale yol açarken "Dağıtacak başka bir şey bulamadınız mı?" şeklinde yorumlar yapıldı.

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu skandallar silsilesine bir yenisini daha ekledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait kız öğrenci yurtlarında kalan öğrencilere "hijyen kiti" adı altında ped dağıtımı yapıldı.

"Dağıtacak başka bir şey bulamadınız mı?"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, yurtlarda kalan kız öğrencilere ped dağıttı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat ped dağıtımını yaygınlaştıracaklarını belirterek şunları kaydetti:

"Kadınların sıkıntılarının farkındayız, hijyen pedi desteğine yaygınlaştırarak devam edeceğiz. Geliri olmayan öğrenci kadınlar ve yoksul semtlerde hijyen pedi temini büyük sorun. Öğrenci yurtlarımızda kalan kardeşlerimizle başladık."

Defter, kitap, kalem, ayakkabı, kıyafet gibi birçok ihtiyaç dururken kız öğrencilere ped dağıtan İBB yönetimine çok sayıda tepki yağarken "Dağıtacak başka bir şey bulamadınız mı?" şeklinde yorumlar yapıldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

ÖĞRENCİ İNDİRİMİNE KARŞI ÇIKMIŞTI

Öte yandan, bu yıl içinde otobüs biletlerine zam yapmak isteyen Ekrem İmamoğlu, belediye meclisinde kendisine karşı çıkan AK PARTİ ve MHP grubunun “hiç mi olmasın öğrencileri zamdan muaf tutalım” teklifinde bulunduğunda, buna da itiraz etmişti. ”Belediyeyi iflas ettirmek istiyorlar“ diyen Ekrem İmamoğlu, öğrencilere zam yapılmaması teklifini veto etmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah

bu tarz haberler akiti iyice itibarsizlastiriyor

Harun raşit öz

bu zihniyetin başka yapacak birşey yok zavallı neoglu olduğu belli değil soyadını değiştirmesi lazım
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23