• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem böyle istedi! İBB batarsa batsın yeter ki İstanbullu oynasın

Yeniakit Publisher
2022-08-08 14:05:00 -
Ekrem böyle istedi! İBB batarsa batsın yeter ki İstanbullu oynasın

İBB iştirakleri her geçen gün daha da borç bataklığına saplanırken, İETT otobüsleri ve metrobüsler arıza üstüne arıza verirken, metro inşaatları durdurulurken, CHP'li Ekrem İmamoğlu şimdi de konser uygulamasına para gömdü.

CHP'li Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin koltuğuna oturmasının ardından mega kent adeta vatandaşlar için yaşanmaz duruma gelirken yandaşlar için adeta cennet oldu. 

İstanbullular; İmamoğlu döneminde raydan çıkan tramvaylar, yolda kalan metrobüsler ve uçan otobüsler gördü. Bakımsız şehir içi ulaşım araçlarından dolayı hemen her gün İstanbul'da yaşayan vatandaşlar ölümle burun buruna gelirken CHP yandaşlarının ise cebine adeta hortumla para akıyor.

Tatil yapmaktan geri durmuyor

Vatandaşın işini kolaylaştıracak çözümlerle hizmet üretmesi gereken İmamoğlu, imza attığı rezilliklerden utanmayıp tatil yapmaktan geri durmuyor.

Normal zamanlarda İBB’ye ait tekneleri ulaşım aracı olarak kullanıp İBB’ye ait konakları mesken tutarak keyif çatan CHP’li İmamoğlu, kar felaketlerinde ve sel baskınlarında ise ya balıkçıda ya da tatilde oluyor. Bay Ekrem tatil keyfini bozup başkanı olduğu şehre dönmemekte direnirken, devlet; bakanıyla, valisiyle halkın yardımına koşuyor.

Sel nedeniyle evleri balçıkların kapladığı, sokakların moloz yığınlarıyla dolduğu, kaldırımların büyük hasar gördüğü megakent İstanbul’un birçok noktasında hasar giderme çalışmaları Vali Ali Yerlikaya koordinesinde devam ederken esas vazifeli isim olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise hâlâ tatilini bitirip şehre gelmedi. İstanbul’u çamura saplayan selin yaşandığı gün Muğla Fethiye’de tatil yapan İmamoğlu’nun İstanbul’a dönmek yerine önce Göçek’e, ardından Bodrum’a geçiş yaptığı öğrenildi. Tatilde gününü gün eden İmamoğlu’nun İstanbul’daki felaketi umursamadı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Vatandaşa hizmete 'para yok!', yandaşa hortumla akıyor

İBB Başkanı, vatandaşa hizmet etme konusunda 'para yok' şeklinde ucuz yalanlarla bahaneler üretirken, "konser" adı altında yandaşlara hortumla para akıtıyor.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin yolunu bile yapmayan Ekrem İmamoğlu, şimdi de "Radar İstanbul" isimli konser uygulamasına para gömdü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kemal yılmaz

Tatilci Ekrem ve iflah olmaz avanelerine hizmete lüzum yok eğlence konser varsa her şey çok güzel olmakta, vur patlaşın çal oynasın olsun yeterki.

Rabia Zafer

KESİNLİKLE ÇOK DOĞRU BİR YAZI OLMUŞ AYNEN ÖYLE HALA
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23