• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Eğitimde İş Birliği Protokolü" imzalandı

Yeniakit Publisher
2017-11-09 10:38:54 -
"Eğitimde İş Birliği Protokolü" imzalandı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi ile Kilis Bilim ve Sanat Merkezi bilimsel, sosyal ve kültürel alanlarda iş birliği yapacak.

Üniversite Rektörlük Senato Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Kilis Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Ali Genç ve ilgili birimlerin temsilcileri katıldı.

Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, taşıdığı misyon itibariyle Bilim ve Sanat Merkezlerini yakından takip ettiğini belirterek, “Bu bağlamda ülkemizin geleceği noktasında üniversite olarak bu projeye katkıda bulunmayı çok anlamlı buluyoruz. Devlet kurumlarının farklı isimlerde faaliyet gösteriyor olsalar da ülkenin geleceğinin inşası noktasında birlikte hareket etmelerinin çok önemlidir” dedi.

Kilis BİLSEM Müdürü Ali Genç ise, üniversitenin özellikle yeni dönemdeki faaliyetlerinden ve açılımlarından övgüyle bahsederek yakın ilgileri ve her alanda iş birliğine açık yaklaşımlarından dolayı Rektör Karacoşkun’un şahsında üniversitemize teşekkür etti.

Protokol kapsamında Kilis BİLSEM’e, eğitim alt yapısının iyileştirilmesi, öğretim programının zenginleştirilmesi, projelerin nitelik yönünden geliştirilmesi ve eğitim-öğretim desteği sağlanması konularında 7 Aralık Üniversitesi tarafından uzman desteği sağlanacak.

Bu kapsamda üniversitemiz öğretim elemanlarınca BİLSEM’de taraflarca uygun görülecek konu ve koşullarda veri toplanabilecek, araştırma yapılabilecektir. BİLSEM öğrencilerinin üniversitenin akademik ve araştırma birimlerini ziyaret etmesine ve birimlerde bulunan laboratuvarları kullanmalarına üniversite tarafından uygun görülen şartlarda imkan tanınacak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ayrıca protokol, Kilis 7 Aralık Üniversitesi ve Kilis BİLSEM arasında ortaklaşa panel, seminer bilim şenliği, çalıştay, sergi, konser vb. organizasyonların yapılması için gerekli düzenlemeleri de kapsıyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23