• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Edirne’de korkutan tren kazası! Yolcu treni terk edilmiş kamyona çarptı

Yeniakit Publisher
DHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Edirne’den Kapıkule Sınır Kapısı’na gitmekte olan yolcu treni, kent merkezinde raylarda terk edilmiş bir beton pompası kamyonuna çarptı. Kazada kimse yaralanmazken, olay büyük bir faciadan dönüldüğünü ortaya koydu.

Kaza, sabah saatlerinde kent merkezinde meydana geldi. Edirne Tren Garı'ndan aldığı 35 yolcuyu Kapıkule Sınır Kapısı'na götüren tren, Yıldırım Mahallesi yakınlarında, bir kısmı raylarda bırakılan beton pompası kamyonuna çarptı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Trende bulunan 35 yolcu ve makinist, yaralanmadıklarını belirterek tedaviyi kabul etmedi.

Beton pompasının şoförünün ise olay yerini terk ettiği belirlendi. Polis ekiplerinin bölgede yaptığı araştırmada, şoföre rastlanılmadı.

Yolcuların bulunduğu vagonlar, bir başka trene bağlanarak tekrar Edirne Garı'na getirildi. Yolcuların Sofya seferine yetişmeleri için, karayoluyla Edirne Kapıkule Tren Gar'ına götürüldüğü öğrenildi.(DHA)

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YILMAZ DURMUŞ

Olayda yüzde yüz kasıt var, mantıklı iyi niyetli bir insan asla aracını demir yolu üzerine bırakmaz, velevki atızalanmış olsa bile ne yapıp ne eder, yardım alır ilgilileri haberdar eder o araç orada bırakılmaz. Aracı oraya bırak her kim ise ya pkklı yada fetöcüdür.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23