• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Düşük katılım sinirlerini mi bozmuş? Protesto edilen Ekrem işi pişkinliğe vurdu

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Adalarda protesto edilen CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine seslenen vatandaşla alay etmeye kalktı. İmamoğlu'nun mitingine bir avuç insan katıldı.

 yeniakit.com.tr 

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yine rezil rüsva oldu. Adalar'da miting yapan İmamoğlu, beraberinde Beylikdüzü, Tuzla, Kadıköy, Üsküdar, Çekmeköy ve Kartal Belediye Başkanlarını da götürdü.

İmamoğlu, diğer başkanlar ve beraberlerindeki heyetlere rağmen mitinge katılım 300 kişi bandında kaldı.

Öte yandan mitinge katılanlar içinde çoğunun protestocular olduğu görüldü. Vatandaşlar İmamoğlu'nun Adalar'daki faytonların ardından minibüs koymasına karşı protesto düzenledi. Vatandaşların elinde, "Azmanbüsleri geri çek" dedi görüldü. Bilindiği üzere protestocular İmamoğlu'nun Adalar'daki minibüsüne "Azmanbüs" diyorlar.

Bu sırada bir vatandaş İmamoğlu'na yüksek sesle, "Azmanbüs istemiyoruz" diyerek seslendi. İmamoğlu ise, "Ağabey sesin çok detone" diyerek kendince alay etmeye kalktı.

Beraberindeki heyetlere rağmen İmamoğlu'nun miting için adam toplayamamış olması ve vatandaşa çıkışması, "Mitinge katılan olmayınca sinirleri gerilmiş" yorumlarına neden oldu.

İşte bölgeden görüntüler...

Neredeyse sahnedeki yönetici sayısı katılan vatandaştan fazla olacak!..

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

TAMYOBAZSEMİHYUFKACI

HAUHAUHAUHAU ahuhuhua bunlarda belediye çlaışanlarıdır.

Mustafa

İsterse on kişi olsun oy zaman yüzde doksan chpkk
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23