• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dünyayı azaltma planının Türkiye ayağı mı? İşte Türkiye'de 50 milyonu bile fazla bulan iş adamları!

Yeniakit Publisher
2020-04-07 22:54:00 - 2020-04-07 22:56:46
Dünyayı azaltma planının Türkiye ayağı mı? İşte Türkiye'de 50 milyonu bile fazla bulan iş adamları!

Küresel şer güçlerin dünyayı 500 milyona indirme planı kapsamında olduğu öne sürülen koronavirüs salgını dünyayı kasıp kavuruyor. Dünyanın kimler tarafından azaltılmak istendiği az çok bilinirken Türkiye'de de nüfusun fazlalığından şikayetçi olanlar var.

 yeniakit.com.tr 

2015 yılında Koç Üniversitesi'nin mezuniyet töreninde konuşan Koç Holding 'Şeref' Başkanı Rahmi Koç, Türkiye'deki nüfusun 80 milyona gittiğinden yakınarak, nüfusun az olması gerektiğini söyledi.

"Türkiye'nin 30 milyonu ayak bağı"ymış

Küresel şer odaklarının arasında bulunan Rockefeller ile de derin ilişkileri olduğu bilinen Rahmi Koç, "İyi bir teşvik ve tepside bir şey sunmamız gerek yabancılar Türkiye'ye gelsin diye. Türkiye'nin bir diğer sorunu da ihracat meselesi. Diğer sorunumuz da nüfus 80 milyon kişiye doğru gidiyor. Bu bize büyük bir ayak bağı oluyor. 50-60 milyonda kalsaydık çok daha zengin olurdu bu ülke. Kimse Amerika'yı kolay kolay yakalayamaz, çok ileri onlar. İyi eğitilmiş insan gücü bu işin en büyük varlığı ve sermayesidir" ifadelerini kullandı.

'Kansız soykırım'ın finansörü Koç

Birçok ülkede kanlı çatışmalarla ve soykırım yoluyla nüfus artışını frenleyen Batı, Türkiye’de ise yıllarca, Koç ailesinin kurduğu Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı (TAP Vakfı) aracılığıyla ‘kansız soykırım’ uyguladı. Başarısından dolayı vakfın kurucusu Vehbi Koç’a BM tarafından 1994’te ödül bile verildi. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Koç'a göre, 50 milyon bile fazla

Vehbi Koç’un 1985 yılında bir grup işadamı, akademisyen, iş ve işveren kuruluşları temsilcileri ile birlikte kurduğu Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı, Türkiye’nin nüfusunun hiç de fazla olmadığı bir dönemde nüfus planlaması kampanyaları, yürüttü. Türkiye’nin nüfusunun düşürülmesi için milyonlarca dolar harcanarak medyada kampanyalar gerçekleştirildi. Rahmi Koç, Türkiye’nin nüfusunun 50-60 milyonu geçmemesi gerektiğini belirtirken, babası Vehbi Koç’un, nüfusu kontrol amacıyla vakıf kurduğu 1985 yılında nüfusun 50 milyon 664 bin kişi olması dikkat çekiyor. Bu durum, Koç’lara aslında 50 milyonun da fazla olduğunu gösteriyor.

BM'den Koç'a ödül

Vehbi Koç’un Türkiye’nin nüfusunu düşürme çabaları karşılıksız kalmadı. Dönemin BM Genel Sekreteri Boutros Gali tarafından ödüllendirildi. Koç Holding resmi internet sayfasında kurucu Vehbi Koç’un aldığı “Dünya Nüfus Planlaması Ödülü”ne, “1994’te Birleşmiş Milletler Teşkilatı, Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı’nı ve başkanını başarılı çalışmalarından dolayı ödüllendirdi. Dünya Nüfus Planlaması Ödülü, 14 Haziran 1994’te, Boutros Gali tarafından Vehbi Koç’a verildi” ifadeleriyle yer veriliyor.

Koç'un yönettiği bu vakfın; Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA), Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu (GIZ), Hollanda Büyükelçiliği Matra ve İnsan Hakları Programı, İsveç Konsolosluğu, Hollanda Konsolosluğu, DVV International Türkiye, Dünya Bankası, Merck Sharp & Dohme gibi uluslararası ve yabancı kuruluşlardan destek alması dikkat çekiyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Murat

BM den Koç'a ödülmüş...Körler-sağırlar-birbirini ağırlar. Bunların hepsi aynı zihniyet. Aynı amacs hizmet ediyorlar. Bunların düşüncesi müslüman-türk milletini bağlamaz.

tüh-Siyad nerede

Bu ülkede her şey olunda iken kaymağı sömüren siyadlar neredeler? Ortalıkta görünmüyorlar. Destek-bağış vermeye gelince tam siperler. Ey millet! Bunlar aklınızın bir köşesine not edin. Alışveriş ederken de hatırlayın, her zaman hatırlayın. Türkiye düşmanı arayanlar! Bakın kim neredeymiş? Devlet destek olanlarla yardımları sabote etmek için hiç ihtiyacı yokken yardım alanları da unutmayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23