• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dudullu Meydanı korona virüs tedbirleri kapsamında yaya trafiğine kapatıldı

Yeniakit Publisher
2020-04-20 09:44:46 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Dudullu Meydanı korona virüs tedbirleri kapsamında yaya trafiğine kapatıldı

Korona virüse karşı alınan önlemler kapsamında Dudullu Meydanı ve Alemdağ Caddesi yürüyüş yolu yaya trafiğine kapatıldı.

Korona virüse karşı alınan önlemler kapsamında Dudullu Meydanı ve Alemdağ Caddesi yürüyüş yolu yaya trafiğine kapatıldı. Meydanın çevresine ve yürüyüş yolunun giriş çıkışına barikatlar konuldu.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüse karşı geniş çaplı önlemler alınmaya devam ediyor. Alınan önlemler kapsamında bir meydan daha yaya trafiğine kapatıldı. Ümraniye İlçe Hıfzısıhha Kurulu’nun kararıyla yoğunluğun fazla olduğu Dudullu Meydanı ve Alemdağ Caddesi üzerinde bulunan yürüyüş yolu yaya trafiğine kapatıldı. Meydanın çevresine ve yürüyüş yolunun giriş çıkışına barikat konularak önlem alınırken, polis ve Ümraniye Belediyesi zabıta ekipleri de denetimlerine devam ediyor. Bu bölgelerin 3 Mayıs saat 24.00’e kadar kapalı kalması bekleniyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23