• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Drogba'nın 'aşı' isyanı: Şiddetle kınıyorum

Yeniakit Publisher
2020-04-03 00:31:00 -
Drogba'nın 'aşı' isyanı: Şiddetle kınıyorum

Fildişi Sahilli eski futbolcu Didier Drogba, bir Fransız televizyonunda yer alan "yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının Afrika'da denenebileceği" açıklamasına isyan etti.

Drogba, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ifadelerin kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, "Afrika bir test laboratuvarı değildir. Bu alçaltıcı ve ırkçı ifadeleri şiddetle kınıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Afrikalıların kobay olarak görülmesinin "iğrenç" olduğunu belirten Drogba, Afrikalı liderlerin vatandaşlarını koruması gerektiğini kaydetti.

Drogba, "Dünya ekonomisine darbe vuran ve nüfusu kırıp geçiren bu çılgın virüsten kendimizi kurtaralım." ifadesini kullandı.

Fransa Ulusal Sağlık ve Tıp Araştırmaları Enstitüsü (INSERM) Araştırma Direktörü Camille Locht ile Cochin Hastanesi Yoğun Bakım Servisi Sorumlusu Jean Paul Mira'nın, bir televizyon kanalında "Kovid-19 aşısının Afrika'da denenmesini" önermesi tepki çekmişti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet

Bu batılılar ne kadar aşşalık insanlar şeref yoksunları

Ali Özyafa

Bense, bu açıklamaları yapan Fransız dostlarımızı yürekten kutluyorum, Allah onlardan razı olsun. Bi taraflarımızı yırtsak, avaz avaz bağrınsak da bunların ne mal olduğunu kimseye anlatamazdık, anlatamadık da zaten, bak kendiliklerinden cibiliyetlerini ortaya koyuverdiler, bir çırpıda. Allah konuşturtuyo bu sersemleri. Vesselam
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23