• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

DİSK üyesinden kadın muhabire taciz!

Yeniakit Publisher
2015-07-20 19:29:00 -
DİSK üyesinden kadın muhabire taciz!

T24 muhabiri Michelle Demishevich, DİSK önünde gerçekleşen bir eylemi takip ettiği sırada DİSK üyesi bir işçi tarafından taciz edildi

T24 muhabiri Michelle Demishevich, DİSK önünde gerçekleşen bir eylemi takip ettiği sırada DİSK üyesi bir işçi tarafından taciz edildi. 

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu’na (DİSK) bağlı Genel-İş Sendikası'nda hizmetli olarak çalışan Oya Baydak, geçtiğimiz günlerde işten çıkarılmasını protesto etmek amacıyla Şişli'de bulunan DİSK genel merkez binasının önüne çadır kurarak işe geri alınması için oturma eylemi başlattı. Baydak’ın eylemine pek çok işçinin yanı sıra Çağdaş Hukukçular Derneği İstanbul Şubesi avukatları da destek verdi. Oya Baydak’a destek veren grup ile karşıt grup arasında çıkan arbedede dört kişi yaralanmıştı.

ÖNCE TAŞ ATIYOR GİBİ YAPIYOR SONRA DA...

Olayın olduğu gün DİSK'in önünde yaşananları takip eden T24 muhabiri Michelle Demishevich’in çektiği görüntülere ilginç bir kare yansıdı. Tartışmalar sırasında çekilen videoda, DİSK üyesi bir erkek işçinin söz ve hareketlerle yaptığı taciz de yer alıyor. Görüntülerdeki kırmızı tişört ve şapkalı kişi, önce yerden bir taş alıyor ve Demishevich'in üzerine atarmış gibi yapıyor. Aynı kişi daha sonra eliyle işaret ederek Demishevich'i kalabalığa hedef gösteriyor ve cinsel organını işaret ederek tacizini sürdürüyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23