• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diriliş'e veda eden Engin Altan Düzyatan'ın yeni kanalı FOX oldu!

Yeniakit Publisher
2019-07-17 11:12:00 - 2019-07-17 11:15:13
Diriliş'e veda eden Engin Altan Düzyatan'ın yeni kanalı FOX oldu!

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizisi olan Diriliş'te "Ertuğrul Gazi" rolünü oynayan Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi ve kanalı belli oldu.

Diriliş Ertuğrul, Türk dizi tarihinde önemli bir yeri olan ve izlenme rekorları kıran yapımların başında geliyor. TRT 1 ekranlarında uzun süredir devam eden dizi unutulmaz bir finalle ekranlara veda etmişti.

Dizide Osmalı Devleti'nin kurucu Ertuğrul Gazi karakterini oynayan Engin Altan Düzyatan, bu dizi ile kariyerinde zirveye çıktı ve adını geniş kitlelere duyurdu.

Soluğu FOX'ta aldı!

Diriliş Ertuğrul dizisi boyunca hiçbir film teklifini kabul etmeyen  Düzyatan, dizinin bitmesiyle ard arda gelen film ve dizi tekliflerini değerlendirdi ve yine bir dönem dizisinde karar kıldı.

Oyuncunun yeni kanalı yeni sezonda FOX ekranları olacak. Engin Altan Düzyatan yeni dizisinde bir savcıyı oynayacak.

Düzyatan'ın Diriliş'in ardından siyonist ve İslam düşmanı Rupert Murdoch’un Türkiye şubesi olan FOX TV ekranlarında boy göstermesi bazı hayranları tarafndan tepkiyle karşılandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mümine

Engin Altan Ertuğrul rolüyle beğenmiştim. Başka kanalda hele hele fox TV de olursa hiç izlemem. Keşke trt iyi bir teklif yapsaydı da yine bir projede yer alsaydı

recep

bu gibi insanların amacı para kazanmak bunun içinde halk güzel bir malzeme.ne bekliyorsun hz ömer gibi olacağınımı, kendimizi kandırmayalım ve filimlerle kendimizi avutmayalım.ertuğrul gazi, ibnül arabi hayatta değil amma onların davasını ve duruşunu fikrini sergileyen yaşayan ve yaşatan nice gönül erleri hayatta onları bulalım kandırılmaktan aldatılmaktan sömürülmekten kurtulalım artık
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23