• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diriliş Osman'daki akıbeti belli oldu!

Yeniakit Publisher
2019-08-15 17:56:00 -
Diriliş Osman'daki akıbeti belli oldu!

Türkiye'nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul'da başrol oyuncusu olarak görev alan Engin Altan Düzyatan, Diriliş Osman dizisinde kesin olarak yer almayacak.

Diriliş Ertuğrul dizisinde 5 sezon boyunca Ertuğrul Bey karakterini oynayan Engin Altan Düzyatan, ATV'de yayınlanacak olan Diriliş Osman dizisinde yer almayacağı kesinleşti.

Yeni tarzıyla sevenlerinin karşısına çıkan Engin Altan Düzyatan sakallarını ve saçını kesti. Ertuğrul Bey karakteri ile büyük bir hayran kitlesi elde eden başarılı oyuncu sevenlerinin karşısına farklı bir proje ile çıkacak.

Diziye 4 isim daha katılıyor

Diriliş Osman oyuncu kadrosuna 4 isim daha katılıyor. Geçtiğimiz aylarda yapımcı tarafından Osman Bey karakterinin Burak Özçivit oynayacağı ve sevilen dizinin yeni sezonda ATV'de yayınlanacağı açıklanmıştı. Şimdide gözler Diriliş Osman oyuncu kadrosuna çevrildi.

Yeni sezonda Burak Özçivit dışında dizi kadrosunda Ragıp Savaş, Ayşegül Günay, Hazal Subaşı, Nurettin Sönmez'in yer alacağı iddia edildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Zekeriya Özbek

diriliş ertuğrul Gazi kesinlikle yer almalı yaşligi ve ölüm hali millete halka bilgilendirme li çıkar uğurana filim yapmayın ertuğrul gazının hayatını insanlara düzgün yansitin.

Mustafa şülekoğlu

Yeni sezonda beraber oynamaları lâzımdı seyirci yi alıştırmaları için 1 sezon daha bereber olmaları gerekirdi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23