• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diktatörü böyle övdü: Mücahit Sisi!

Yeniakit Publisher
2019-09-15 23:59:00 -
Diktatörü böyle övdü: Mücahit Sisi!

Zulüm altında inleyen İslam dünyası bunu da gördü: Müslüman ülkelere karşı komplo üssü haline gelen Suudi Arabistan’ın Vakıflar Bakanı Abdüllatif âl-Şeyh, on binlerce Müslüman’ın katili Mısır diktatörü Abdülfettah es-Sisi’ye “mücahit” dedi.

 Yeniakit.com.tr  özel haber 

Yemen’den Mısır, Libya, Tunus ve Türkiye’ye kadar Birleşik Arap Emirlikleri ile birlikte İslam ülkelerine komplo üreten Suudi Arabistan’ın Vakıflar Bakanı Abdüllatif âl-Şeyh, Mısır’da yaptığı konuşmada Mısır’ın diktatör Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi’yi “mücahit” ilan etti. Mısır’da 2013 yılında seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’ye karşı düzenlenen darbenin finans ayağını oluşturan Suudi Arabistan’ın, darbeci Sisi yönetimine desteği sürüyor.

“İhlasla, kuvvetle, samimiyetle…”

Mısır’da düzenlenen bir zirveye katılmak üzere bu ülkeye gelen boğan Suudi Arabistan Vakıflar Bakanı Abdüllatif âl-Şeyh, Sisi için akıl almaz övgülerde bulundu. Konuşmasının sonunda Mısır’ın diktatör Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi’yi övgülere boğan Suudi Arabistan Vakıflar Bakanı Abdüllatif âl-Şeyh, “Konuşmamın sonunda Allah’a şükürden sonra Mısır’ın Mücahit Cumhurbaşkanı sayın Abdülfettah es-Sisi’ye çok teşekkür ediyorum. Teröristlerin ve bu aziz vatanın düşmanlarının Mısır’ı en kötü haline sokmak istemesi karşısında Bu vatanı sadakatle, kuvvetle, İhlasla, samimiyetle koruyan Cumhurbaşkanıdır” hezeyanlarını savurdu.

Âl-Şeyh, konuşmasında Sisi’nin cesaret sergileyip İslam dinini koruduğunu ve Mısır halkının da yanında bulunduğunu iddia etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

misafir

Körler sağırlar,birbirlerini ağırlar.

Hasanali kose

Allahim bu suud ailesini sana hevale ediyoruz bildigin gibin yap
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23