Fildişi Sahili ve dünya futbolunun önemli isimlerinden Drogba kariyerini sonlandırmak istemediğini açıkladı. MLS takımlarından Montreal forması giyen Fildişi Sahilli oyuncu futbol oynarken hala kendisini çocuk gibi hissettiğini söyledi.
Galatasaray'ın eski yıldızı Didier Drogba sezon sonunda kariyerini sonlandırmayı düşünmediğini açıkladı.
MLS ekiplerinden Montreal forması giyen 38 yaşındaki Drogba, kulübü ile olan sözleşmesinin sezon sonunda bittiğini ancak kendisinin futbolu bırakmak gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi. Fildişi Sahilli futbolcu sözlerine şöyle devam etti:
- "Montreal ile kontratım sezon sonunda bitiyor ve serbest kalıyorum. Devam etmeyi düşünüyorum. Eğer MLS'i kazanırsak tepkim ne olur bilmiyorum. Ben oynamak isteyen birisiyim. İstediğim şey futboldan keyif almak. Futbol oynayabilmek için her şeyi yaparım. Mental olarak kendimi yorgun hissetmiyorum. Antrenmanda 2 saat kalabilirim. Topun önünde hala çocuk gibiyim."
(Yeni Şafak)