• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Didem Arslan'dan Mehmet Çilingiroğlu ile ilgili yeni açıklama

Yeniakit Publisher
2020-04-02 20:05:00 -
Didem Arslan'dan Mehmet Çilingiroğlu ile ilgili yeni açıklama

Türkiye'nin sağlık alanındaki başarısını öven ve canlı yayında kendisine yeterince süre verilmediğini belirterek programdan ayrılan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu'na yönelik tepki çeken çıkışlar sürüyor. Didem Arslan Yılmaz, Çilingiroğlu ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.

California Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Prof Dr. Mehmet Çilingiroğlu, Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu programa konuk oldu ve Türkiye'nin virüsle mücadelesini övdü. Prof Dr. Mehmet Çilingiroğlu, “Göğüsünüz ağrısa 20 bin dolar. Hastalar hastaneye gidemiyor, Türkiye’de siz çok şanslısınız. Allah devletimizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Çilingiroğlu, ABD’de insanların hastane masrafı bir yana ev kiralarını bile ödemekte güçlük çektiklerini söyledi. Türkiye'nin koronayla mücadelesini öven Çilingiroğlu'nun konuşmasına sık sık müdahale edildi. Sözü kesilen Çilingiroğlu yayını terk etti.

"Devam etmeseydi ben gönderecektim" çıkışı

Sunucu Didem Arslan Yılmaz'dan reklam arasından sonra programın açılışında yaşanan tartışmayla ilgili olarak skandal bir açıklama gelmişti:

"Hoca devam etmeseydi ben onu gönderecektim. Allah'a şükür kendisi gitti. Bilmiyorum yayını dinliyorsa da yaptığınız saygısızlığı bir daha düşünürsünüz inşallah Sayın Çilingiroğlu."

"ABD'den ders vermeye kalkmasın" dedi

Canlı yayında bugün yeni bir açıklama yapan Yılmaz, Çilingiroğlu'na yönelik tepkisini sürdürdü.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Açıklamasının devamında Çilingiroğlu'na tepki gösteren Yılmaz, "Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu Türkiye'yi terk edip 27 yıldır ABD'de sırça köşkünde yaşıyor. Burada Prof. Cemil Taşçıoğlu gibi ondan 10 misli değerli hekimler şehit oluyor. 600'ü enfekte olmuş durumda. Türkiye'yi sevme konusunda buradaki hekimlerimize kimse oralardan, ABD'den ders vermeye kalkmasın" ifadelerini kullandı

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ahmet sandıkcı

Ülkede iyi işler yapıldığını ifade edenlere saldırın bakalım nereye kadar!

Mikail okuroğlu

Tek çare halk olarak kanalı silip işlerini bitirmek net hem izleyip hemde şikâyet olmaz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23