• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Devlet Bahçeli'nin Öcalan çağrısına DEM Parti'den yanıt

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında yaptığı açıklamada, "Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin, TBMM'de DEM Grup Toplantısı'nda konuşsun” sözlerine DEM Parti’den yanıt geldi.

Bahçeli'nin bu sözlerine DEM Partisi'nden yanıt geldi.

DEM Parti, "Barış için inisiyatif almaya hazırız. Ortadoğu'da ve Türkiye'de barışın muhatabı İmralı'da tecrit altındaki Abdullah Öcalan'dır. Kürt sorununun çözümü Meclis'tir" ifadelerini kullandı. DEM Parti'nin TBMM'deki grup toplantısında konuşan EŞ Genel Başkan Tülay Hatimoğılları ise Bahçeli'nin çağrısına, "Onurlu bir barış için inisiyatif almaya hazırız. Eğer bu bir başlangıç olacaksa, Öcalan'ın tecridi kaldırılmalıdır" açıklamasında bulundu.

DEM Parti: Barış için inisiyatif almaya hazırız. Ortadoğu'da ve Türkiye'de barışın muhatabı İmralı'da tecrit altındaki Abdullah Öcalan'dır. Kürt sorununun çözümü Meclis'tir.

DEM Parti'den MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin çağrısına ilk yanıt geldi. DEM Parti'nin TBMM'deki grup toplantısında konuşan EŞ Genel Başkan Tülay Hatimoğılları, Bahçeli'nin tarihi çağrısına "Onurlu bir barış için inisiyatif almaya hazırız. Eğer bu bir başlangıç olacaksa Öcalan'ın tecridi kaldırılmalıdır." açıklamasında bulundu.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Murat

Teroristbaşı bitti deyince bitecek mi? Bahceli bunların ipinin dışarıda oldugunu bilmiyor mu? Tam bir kepazelik.

SERHAT

olumlu hava estrilmeli olumlu . filistin israil meselesinde ise konuşulmamalı bence ülke ekonomik olarak batıyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23