• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

DEPSAŞ binasına silahlı saldırı

Yeniakit Publisher
2020-07-25 17:24:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
DEPSAŞ binasına silahlı saldırı

Şanlıurfa'da Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş (DEPSAŞ) Genel Müdürlüğü hizmet binasına silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa'da Dicle Elektrik Perakende Satış A.Ş (DEPSAŞ) Genel Müdürlüğü hizmet binasına silahlı saldırı yapıldı.

DEPSAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından beyaz bir otomobilden hizmet binasına ateş açıldığı bildirildi.

Söz konusu saldırıda yaralanan olmazken, hizmet binasına 5 merminin isabet ettiği aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DEPSAŞ Genel Müdürü Murat Karagüzel, saldırıyla ilgili güvenlik güçleri tarafından inceleme ve araştırmanın başlatıldığını aktararak, faillerin en kısa sürede bulunarak yargı önüne çıkarılacağını inandığını kaydetti.

Saldırıyı nefretle kınayan Karagüzel, huzur ve güven ortamını bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini vurguladı. .

DEPSAŞ tarafından basınla paylaşılan güvenlik kamerası görüntülerinde de saldırı anı yer aldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

yakıcı

evine elektrik faturası gelmiştir böyleleri çok alışmışlar hiç bir şekilde fatura ödememeye fatura gelince zoruna gitmiştir

Rabia Zafer

Birileri Yine Ortalığı Karıştırmak Istiyor Olabilir. Asla İzin Verilmemelidir. Suçlular Mutlaka Bulunup Cezalandırılmalıdır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23