• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Deprem sonrası alçak bir iftirada bulunmuştu! Serdar Akinan kimden talimat aldığını açıkladı

Yeniakit Publisher
2020-01-28 11:34:00 -
Deprem sonrası alçak bir iftirada bulunmuştu! Serdar Akinan kimden talimat aldığını açıkladı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın deprem bölgesine gittiği sırada enkaz altından çıkartılan depremzedenin, 1 saat bekletildiğini iftirasında bulunan Serdar Akinan, kimlerden talimat aldığını itiraf etti.

Elazığ depreminde enkaz altında vatandaşlar kurtarılmayı beklerken, sarf ettiği sözlerle büyük tepkİ çeken ve kurtarma ekiplerinin morallerini bozmaya çalışan Oda TV yazarı Serdar Akinan gerçek niyetini ortaya koydu.

Hakkında Elazığ Valiliği'nce suç duyurusunda bulunulan Akinan medyada yeni oluşum içinde olduğunu ve bunun için Amerika'dan 1 milyon dolarlık bir destek geldiğini itiraf etti.

Gezi provokasyonu

Bir internet sitesinin haber toplantısında katılan Akinan'ın Türkiye'de yeni bir oluşum içine girdeklerini ve bunun kaynağının ABD'den sağlandığını söyledi. Gezi sürecinde oluşumun temellinin atıldığını belirten Akinan şöyle konuştu:

Gidişattan memnun olmayanlar vurgusu

"Gezi sürecinin sonuna doğru Türkiye'de gidişattan memnuniyet duymayan bir kısmı Türkiye bir kısmı Amerikab'da yaşayan bir çok üst düzey yönetici biraraya gelmiş ve demorkasinin gelişmesi için bağımsız medyaya ihtiyaç var biz de buna para koyacağız demiş. Bunlar bana geldiler dediler ki Türkiye'de biz medyaya yatırım yapacağız. Kuralları belirleyelim. Bana bir kurallar çerçevesi dayattılar. Ve bunu kabul ettim."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mtrk

TBMM'YE ÇAĞRI: Kanı bozuk hainlerin Türkiye vatandaşlığından çıkarılması için kanun hazırlansın!

Gurbetçi

Bizim bu vatanımıza ihanetler daha ne kadar devam edecek yeter artık bıktık usandik bitmek bilmeyen hirslar bir sirkelenin kendinize gelin yoksa oturmaya birkaris toprak bulamassinz bugün arkanızı sivazliyanlar yarın yüzünüze bakmiyacaklar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23