• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Demokrat Parti lideri Uysal tercihin yaptı: Adaylığı hak ediyor

Yeniakit Publisher
2022-07-03 15:21:00 -
Demokrat Parti lideri Uysal tercihin yaptı: Adaylığı hak ediyor

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, 6'lı ittifakın Cumhurbaşkanı adayı için "Kılıçdaroğlu adaylığı hak ediyor. Son kararı iş birliği içerisinde vereceğiz. Kemal Bey’le ilgili ön yargımız yok" dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, yer aldığı 6'lı ittifakın Cumhurbaşkanı adayı için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek verdi.

Karar Tv'ye konuşan DP Lideri Uysal, Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için "Altılı masada şahıslar yerine prensipler üzerinden tarif yapmak daha doğru. Kılıçdaroğlu adaylığı hak ediyor. Son kararı iş birliği içerisinde vereceğiz. Kemal Bey’le ilgili ön yargımız yok. Bu süreçle ilgili yaptığı katkıları göz önüne alınca olumlu bir bakış açımız var." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali

Lan … 3 bin tane oyun ya var ya yok ne konuşuyorsun?

Bay b

Partisinin genel başkanını asanlarla iş tutan basiretsiz bir genel başkan yazıklar olsun birde tabi rahmetli Erbakan hocaya yapmadıkları zulümü bırakmayan en son hırsızlıkla suçlayanlarla işbirliği yapan Saadet partililer bir yandan kendilerini adam yerine koyup görev veren reisi arkadan vuran Ak partiden Kopan zavallilar nasıl bir körlük bunlardaki İslam ve millet düşmanı iki partiyi dhkpcchp ve hdppkkyı iktidar yapmak için uğraşmak, Allah bunlara fırsat vermesin zavallilar bunlar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23