Danimarka'da Türk genci silahla öldürüldü
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Radyo programcısı 31 yaşındaki Nedim Yaşar, Kopenhag'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da silahlı saldırıya uğrayan radyo programcısı ve "Los Guerreros" adlı çetenin eski lideri Nedim Yaşar öldü.
Kopenhag polisinin yaptığı açıklamaya göre, Nörrebro semtindeki bir sokakta Yaşar'a 2 el ateş eden saldırgan olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Yaşar, kaldırıldığı hastanede müdehalelere rağmen kurtarılamadı.
Telefon yanında değildi
Nedim Yaşar’ın tehditler aldığı ve geçen yıl polisin kendisine alarm telefonu verdiği, ancak saldırıya uğradığı sırada bu telefonun yanında olmadığı öğrenildi.
Yaşar, yerel bir radyoda, "Polis Radyosu" adlı program yapıyordu. Nedim Yaşar'ın, "Los Guerreros" adlı çeteden nasıl ayrıldığını konu alan "Kökler bir gangsterin çıkış yolu" adlı kitabı yayımlanmıştı.