• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cüneyt Arkın’dan Kuruluş Osman’la ilgili dikkat çeken sözler: Ben böyle şey görmedim

Yeniakit Publisher
2020-09-29 21:23:00 -
Cüneyt Arkın’dan Kuruluş Osman’la ilgili dikkat çeken sözler: Ben böyle şey görmedim

'Kuruluş Osman' dizisinin yeni sezonunun başlamasına sayılı günler kala dizini kadrosunda yer alan usta oyuncu Cüneyt Arkın ile özel röportaj yapıldı. Röportajda diziyi öven Arkın, "Ben böyle bir şey görmedim" dedi.

Sevilen tarihi dizisi Kuruluş Osman’ın yeni sezonu için geri sayım başladı.

Dizinin hayranları dizinin başlamasını heyecanla beklerden dizinin kadrosuna dahil edilen usta oyuncu Cüneyt Arkın’dan dikkat çeken açıklamalar geldi.

"Ben böyle bir şey görmedim" 

Arkın, Bozdağ Film’in Youtube kanalında yayınlanan röportajda diziyle ilgili görüşlerini aktardı.

Diziye övgüler dizen Cüneyt Arkın “Ben böyle bir şey görmedim” yorumunda bulundu.

İşte Cüneyt Arkın’ın o açıklamaları;
ÖNE ÇIKAN VİDEO

“Bu set benim hayallerimi aşıyor. Ben böyle şey görmedim. En aşağı 150 kişiye 180 at. 5-6 kameraman. Kamera. Her şeyin en iyisi. Ve en faydalısı. Yalnız bu maddi görünüşü varoluşu kadar daha da önemli bir şey var sette. Herkes çok terbiyeli. Herkes çok efendi, saygılı. Herkes işini öylesine iyi yapıyorki ve işler çok çabuk gelişiyor. Şimdi setin böylesine terbiyeli ahlaklı dürüst iyi olması sanıyorum Mehmet Bey yani yapımcıdan geliyor. Çünkü o da çok zarif bir insan, samimi bir insan, dürüst insan ve de çalışkan bir insan. Onun bu özellikleri sete aksetmiş. Dünden sonra bütün set arkadaşlarına teşekkür ettim. Gözümün içine bakıyorlar. Bir şey istiyor muyum diye. Sağolun, varolun arkadaşlar dedim. Sizler varolun. Çok büyük bir şeref duydum. Sizinle beraber olmaktan.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nur

Kıymet bilmek ne güzel kalmadı sizin gibi insanlar cüneyt bey şimdiki nesil sanatçıların çoğu kaba saba ego tavanda kıymet bilmez  halk devlet düşmanı

okkes

değerli olan insanın ahlak ve seciyesidir. değerli olan değer verenleri görür bilir. iyi insansın Cüneyt Arkın seviyoruz seni
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23