• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "sessiz çığlık" etkinliğine tüm kadınlara davet

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "sessiz çığlık" etkinliğine tüm kadınlara davet

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin kadın kollarınca 6 Ekim Pazartesi günü düzenlenecek "Gazze İçin Sessiz Çığlık" etkinliğine sadece AK Parti kadın kollarını değil, Türkiye'deki tüm kadınları davet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kadın Kolları tarafından organize edilen ve Gazze'deki insani krize dikkat çekmeyi amaçlayan büyük bir dayanışma etkinliğine davette bulundu.

AK Parti'den yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan yayımladığı videolu mesajda, 6 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilecek bu anlamlı buluşmanın detaylarını paylaştı. Etkinlik, Üsküdar sahilinden başlayarak Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak düzenlenecek.

 

ERDOĞAN: TÜM KADINLARI DAVET EDİYORUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze ile bütünleşme noktasında oluşturulacak bu zincire tüm kadınların katılımı için çağrı yaparak şunları söyledi:

"Pazartesi günü Üsküdar sahilinde Kadın Kollarımızın Gazze ile bütünleşme noktasında bir zincir oluşturmaları toplantısına bütün kadınları, sadece AK Parti Kadın Kolları değil, tüm kadınları davet ediyoruz. Hep birlikte tüm sahil boyunca kadınların oluşturacağı bu zincir, inanıyorum ki Gazze'ye ayrı bir güç katacaktır. Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Sağ olun, var olun."

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Tuğba Işık Ercan'ın öncülüğünde gerçekleşecek etkinlikte kadınlar, ellerini kenetleyerek dünyanın en uzun ve sessiz zincirini oluşturacak. Bu buluşmayla, sadece Gazze'deki masumların değil, insanlığın onurunun temsil edileceği ve sessiz duruşun zulme karşı güçlü bir çığlığa dönüşeceği belirtildi.

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ibrahim

Nefsinizle şeytanınız sizlerle dalga geçiyor. Reis kendi ağzıyla söyledi cihadın farz olduğunu ama Gerisi yok. Allah Teala kendisinden korkulmaya en layık olandır. Mahşer gününde kimin içinde ne sakladığı ortaya çıkacak. Zalimler için yaşasın cehennem Gazze’deki sınavda nice gayri müslimler hidayete ererken nice Müslümanım diyenlerin münafıklığı ortaya çıktı.

Hakk

Bu sessiz çığlık itrailde Yahudilerin kulaklarına zarar verip tüm yahudiler teslim olması için dua da edelimmi!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23