• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan dev projeyi inceledi

Yeniakit Publisher
Recep Yeşil Giriş Tarihi:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu 8. Kesim Nakkaş Projesi Etabı Sazlıdere Köprüsü inceleme yaptı. Erdoğan'a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kuzey Marmara Otoyolu 8. Kesim Nakkaş Projesi Etabı Sazlıdere Köprüsü İnşaat Alanı'nda inceleme yaptı.

 

Ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu projeler hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgi verdi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Dikkatli

Reis zemzem suyu içerken, bi yandan müstakbel kanal istanbulu izliyor

Ne gerek vardı!

Birinci boğaz köprüsüne karşı gelen Ecevit ve Vizyonsuz CHP nin eski Ermeni asıllı bay Kemal olsaydı kötülemek için “ne gerek vardı” diye bize kızardı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23