• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cübbeli Ahmet Hoca’dan flaş çıkış: Şimdi bu Fox kanalı bile...

Yeniakit Publisher
2019-10-20 20:43:00 -

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, haftalık sohbetinde yaptığı açıklamada, "Eski Doğan Grubunun CNN’i Kanal D’si olsaydı, biz bu operasyonu zor yapardık. Şimdi Fox bile doğru haber vermek zorunda kalıyor" dedi.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Cübbeli Ahmet Hoca, eski medya kuruluş sahipleri olsaydı, operasyona destek vermeyeceklerini belirterek, "Gavurların yaptığı bütün haberlerin asılsız olduğunu görüyoruz. Bir tiyatro çevriliyor. Her yaptıkları haber aleyhlerine dönüyor. Şimdi kimyasal silah olayı ortaya atıldı. Bizde kimyasal silah yok. Ama bu teröristler her türlü pisliği yapar. Biz öyle değiliz. Mesela Tayyip Bey, 'Biz teröristleri bile öldürmek için uğraşmıyoruz' diyor. Bizim derdimiz öldürmek değil. Bütün dünya medyası 'Türkler, Kürtleri öldürüyor' diyor. Eski medya, Kanal D'ler filan olsaydı, ne olurdu? Şimdi Fox bile doğru haber vermek zorunda kalıyor. Ama millet yemiyor. Eski kanallar olsaydı, yüzde 50-60 niye oraya girdik denilecekti" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Akit

Muhteremi iyice sebebe benzettiniz k ildan tüyden yaptığı açıklamalarda top onda tutuyorsunuz helsllll

Namikakyollu

Ne diyor bu adam? 15TEMMUZ'DA CNN kimin elindeydi? Şimdi çalışanların yüzde 90 civarı aynı gazeteciler değil mi? Bu adamın dediklerine
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23