• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cübbeli Ahmet Hoca’dan çarpıcı sözler! ‘Vatan haini olup da namaz kılanlar…’

Yeniakit Publisher
2021-04-14 14:33:00 -

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün, ‘Vatan haini olup da namaz kılanlar var’ sözleri dikkat çekti.

Cübbeli Ahmet Hoca, Haber Global ekranlarında Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programında gündeme dair birçok konuda açıklama yaparken, tarikatlar, deizm ve siyasete dair çarpıcı çıkışlar yaptı.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın, namaz kılan HDP'liler ve Ömer Faruk Gergerlioğlu sözleri de dikkat çekti.

Vatan haini olup da namaz kılanlar var...

- Adam kendisi namaz kılıyor, hanımı başörtülü ama PKK zihniyetli. Böyle çok var. HDP'de namaz kılma oranı yüksek. Aha işte Ömer Faruk Gergerlioğlu. Evine giriyorsun iki rekat kılıyor, Meclis'ten giriyorsun 2 rekat kılıyor. Dört mü kılıyor, sekiz mi kılıyor bilmiyorum. Ben adamı da tanımıyorum. Muhalif kalanlar adamın namaz kılmasına izin vermediler, adam abdest alırken gözaltına aldılar..." falan yayın yapıyorlar. Ya size ne namazdan? Vatan haini olup da namaz kılanlar var...

Ben tarikat lideri değilim

- Devletin kanunlarına göre zaten tarikatlar kapalı. Bu tarikatları millet kapatacak. Biz bu tarikatları yıllardır söyledik. FETÖ'yü, Ali Kalkancı'yı, Adnan Oktar'ı Adnan Oktar FETÖ'ye fason çalışıyordu. Millet din ilim ile uğraşanın para, ırz tuzaklarından nefret ediyor. "Dinler arası diyalog Türkiye'yi işgal projesidir" dediğimde olanları gördük.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

AA

SAADET KANALI TV5 KANALININ HABER YAYIN POLİTİKASI FOX VE HALK TV İLE AYNI YERDEN ÇIKIYOR ERDOĞANA MİLLETİ DÜŞMAN ETMEK ÜZERE BUNA İNANMAYAN TEST ETSİN ERDOĞAN DÜŞMANI TANIDIĞINIZDA SORUN HANGİ HABER KANALINI İZLEDİĞİNİ KEMALİST LAİKLER HALK TV FOX DİNİ HASSASİYETİ OLANLAR TV5 SEYREDİYOR EN İLGİNÇ OLAN İSE ESKİ MHP YENİ İYİ PARTİLİLER İSE HALK TV İZLİYOR VE BUNLARIN ÇOĞU ERDOĞAN GİDECEKSE HDP İLE KUALİSYONDA SORUN GÖMÜYORLAR

Okur

Sana ne milletin kıldığı namazdan, sana mı kılıyorlar. Millete teşhis koyuyorsun, neyin bazısın sen.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23