• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Canan Kaftancıoğlu'nu çıldırtacak paylaşım!

Yeniakit Publisher
2022-11-09 20:17:00 - 2022-11-09 23:47:37
Cübbeli Ahmet Hoca'dan Canan Kaftancıoğlu'nu çıldırtacak paylaşım!

Cübbeli Ahmet Hoca, CHP'li Canan Kaftancıoğlu'na karşı desteklediği mevcut İTO Başkanı Şekib Avdagiç'in seçim zaferini sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımla tebrik etti.

yeniakit.com.tr

Cübbeli Ahmet Hoca, Youtube kanalında da yayınlanan sohbetinde İstanbul Ticaret Odası (İTO) seçimleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunarak İTO'nun mevcut başkanı Şekib Avdagiç'i desteklediğini duyurmuştu. CHP'li Canan Kaftancıoğlu ekibinin LGBT destekçisi olduğunu ve bunun milli ve dini zararları olacağını belirten Cübbeli Ahmet Hoca, "Şirket sâhiplerinden 9 Kasım'daki İstanbul Ticaret Odası seçimlerinde rey atmaya gitmeyenler, Kaftancı Ekibini kazandıracakları için meydana gelecek millî ve dînî zarârlara ortak olur! Mutlaka rey kullanmaya gidiniz" ifadelerini kullanmıştı.

Şekib Avdagiç yeniden İTO Başkanı seçildi

İstanbullu şirketler, Türkiye'nin en büyük odası olan İTO'da kendilerini 4 yıl boyunca temsil edecek meslek komitesi ve meclis üyelerini seçmek için bugün sandık başına gitti. Yapılan sayımın gayri resmi sonuçlarına göre, mevcut İTO Başkanı Avdagiç’in listelerinden 195 üye 273 kişilik meclise girdi.

Cübbeli Ahmet Hoca'dan tebrik mesajı

Cübbeli Ahmet Hoca, İTO tarihinin en yüksek katılımlı seçiminden güçlenerek çıkan Şekib Avdagiç'in zaferine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Avdagiç'i etiketlediği mesajında, "İTO seçimlerini Rabbim hayırlara vesîle eylesin, seçilen kadroyu Allâh-u Teâlâ dîn-ü devlete, vatan ve millete hâdim eylesin. Âmîn!" ifadelerini kullandı.

Canan Kaftancıoğlu, Cübbeli Ahmet Hoca'yı uyarıları sebebiyle çirkin sözlerle hedef almış, Cübbeli Ahmet Hoca da kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

gençtürk

Sayın CÜBBELİ AHMET hOCANIN BU TOPLUMDA en az % 60 karşılığı vardır.Yemin ediyorum seçime tek başına girsin Millet ittifakından daha çok oy alır.Çünkü anadoluda Cübbeli Ahmet Hocanın çok büyük bir karşılığı var.

Seçmen

Değerli çok muhterem sayın cübbeli Ahmet Hoca hocamız diyanet işleri başkanı olarak atanmalı. Erdoğan bunu gerçekleştirmeli. Vatandaş olarak destekliyoruz oy veririz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23